kaşlarm

RRRrrr13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
26
1
1
Ankara
Son olarak kaşlarm çok şekilszve gözlerm çok küçk oldgndan hıç güzel durmuyolar yaşmda daha küçk kaş boyma falan hç beceremyrm vrmıdır sizce bi çare

Merhaba ben kaş,dudak,diplaynır kontürümü Ankara'da 8 Mart Güzellik Salonunda yaptırdım. Çok memnun kaldım. Sahibi Vildan hanım dünya tatlısı çok temiz kalpli bir hanım.Uyuştutucu özelliği olan bir krem sürüyor önce 20 dakika bekliyorsunuz. İşlem sırasında çok az canınız yanıyor. Sadece diplaynırda biraz can yanıyor ama değer. Çünkü makyaj yapmadan işe gidebiliyorum. Ben çok memnunum. Kullandığı boya su bazlı. O yüzden de içiniz rahat olsun. Vildan hanım siz memnun olana kadar emek harcıyor. Fiyatları da piyasaya göre çok makul.Sormak istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim.

bununla ilgili video izleyerek kaş kalemi nasıl kullanılır bilgi sahibi olabilirsin ve bununla birlikte asla kaş kaleminin ucuzuna kaçma derim. çünkü çok güzel bir şekilde sürsen bile bi müddet sonra uçup gittiğini göreceksin, kalıcı güzel bir kalem almanı tavsiye ederim :)

Flormarin kas farlari var ben kullanıyorum gayet memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bununla ilgili video izleyerek kaş kalemi nasıl kullanılır bilgi sahibi olabilirsin ve bununla birlikte asla kaş kaleminin ucuzuna kaçma derim. çünkü çok güzel bir şekilde sürsen bile bi müddet sonra uçup gittiğini göreceksin, kalıcı güzel bir kalem almanı tavsiye ederim :)

cok tesekkr ederm :)

Benim kaslarimda kivircik ve cok Kotu napmaliym yaaa

benim kaşlarımda lise yıllarımda kıvırcıktı. kaşlarını düzenli bir şekilde kes uzun bırakma ve hergün krem ve kaş fırçasıyla kaşlarını tara canım düzeliyor benimkiler artık dümdüz. ha şekli berbat o ayrı onun içinde kaş boyamaya gidicem

Back