Kaşlarını almayan var mı?

K

kokoshatun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kokoshatun
kızlar ben kaşlarımı almıyorum bir kere aldım yakışmadığını düşündüm tekrar uzattım şimdi acaba alsam mı diyorum çünkü o zaman yüzüm oturmamıştı şimdi oturdu yakışır mı diyorum ama en sevmediğim şey kaşlarımı aldırdıktan sonra alınan yerler çok şiş oluyor ve kaş kemiğim çok belirgin oluyor rahatsız ediyor beni ben gibi kaşlarını almayan var mı size kaşlarımın fotoğrafınıda koyuyorum her türlü yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi kokoshatun
benim boyle kaslarım olsa inan almazdımmm ya ama oyle bi lüksüm yo malesefÇok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi kokoshatun
...............

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi kokoshatun
bende kaşlarımı almıyorum çünkü dağınık değil çok kalın değil gayet şekilli çok şükür böle bi derdim yok.

• Konu Sahibi kokoshatun
ben sahsen aliyorum ama dinen caiz degilmis sanirim?

bilgisi olan varmi bu konuda?

ancak evlenince ve esin almani isteyince alabilirmissin dogrumuyum?

ben böyle biliyorum en azindan...

• Konu Sahibi kokoshatun
bende almayanlardanım. göz makyajı hiç yakışmıyor bu biçimde . . .hele heke far bir faciaya dönüşebiliyor . . .
sadece maskara sürebiliyorum bu nedenle . . .
ya da çok açık renklerde pırıltılarla birlikte . . .

kaş şekillendirici jeller var aslında tıpkı maskara gibi fırçaları kullanmayı düşünüyorum ama hiç kullanan oldu mu acaba ?

• Konu Sahibi kokoshatun
doğal kaşa far yakışmıyor mu? kesinlikle katılmıyorum. bunun en güzel örneği nil karaibrahimgil.
bu zamana kadar dokunmamışsanız bir daha sakın dokunmayın kızlar.

• Konu Sahibi kokoshatun
ben ben ben hihoyyyt almam kaşlarımı kalın kaş daha seksidir.

• Konu Sahibi kokoshatun
ayy hiç seksilik yönünden düşünmemeiştim cnmm=) ben aldırcam glb yeni bi konu actım orda var resımlerı kaslarımın sence ne yapayım

• Konu Sahibi kokoshatun
kuaförlere taş çıkarırım valla hep kendim aldım kaşlarımı Allahıma bin şükür -tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi kokoshatun
her kuaför güzel almıyor ya çok kötü yapanlarda var eğer biliyorsanız kaş almasını bencede en iyisi kendinizin alması

• Konu Sahibi kokoshatun
alıyorum ama kendim kıyıdan köşeden bir iki tane kalın seviyorum ben hihoyyyt

• Konu Sahibi kokoshatun
bende hiç almam gayet düzenli çünkü ama herkes alıyorum sanıyor yerimseniben

• Konu Sahibi kokoshatun
şimdi almıyorum daha önce iki kez aldırdım aldırınca dökülmeye başladı neyse şimdi çıktı çok şükür

• Konu Sahibi kokoshatun
a aaa nıe dokuldu kı ii bari çıkmış

• Konu Sahibi kokoshatun
bende amıyorum yalan olmasın tabi ortadan alıyorum birz ama zaten kasım nasıl biişse alınmıs gibi ve ben bu duruma sinir oluyorum bende kalın kas istiyorummmm

• Konu Sahibi kokoshatun
bedne yeni aldım kaşlarımı oldukca kalındı almak zorunda kaldım

• Konu Sahibi kokoshatun
ben de almıyorum :)) kaydirigubbakcemile2

kuyruğundan 2 tane alırım ayda yılda bir :))

çok seyrek kaşlarım, ve de açık renk biraz daha koyu renk olsun isterdim, belki boyatırım ama dökülürler diye korkuyorum..Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…