• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşların rengini açmak için Refectocil Kaş boyası almak yeterli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Saçlarıma gölge yaptırdım o yüzden kaşlarımı da açık kahveye boyamak istiyorum..Refectocil kaş boyası alınca ayrı olarak oksidant da almak lazım mı yoksa sadece boyayı uygulamak yeterli daha önce uygulayanlar bilgi verirse sevinirim:Saruboceq::Saruboceq:

Kendi renginden acik istiyorsan mutlaka Refectocil kaş açıcı kullanmalisin ve tabiikide oksidant ile birlikte yoksa kesinlikle olmaz. :)

normalde koyu kaşlarım ama siyah değil..röfle yapınca açık kahve olsun istedim
demek sadece boyayla olmuyor
teşekkürler cevabın için

bu boyayı alcaksanız sarı renginde0 olanı almalısınız.
1 ölçek kaş boyası ve 5-6 damla oksidanı karıştırıp krem haline getiriyorsunuz.kaşlarınıza sürerken gözünüzü kapatın,ve 3 dakika bekletip siliyorsunuz.kaşlar çok güzel bir kumrala dönüşüyor.saçlarım koyu olduğu için ben artık boyamıyorum kaşlarımı.ama saçı açık renk olanların boyatması gerek çünkü çok kontrast yaratır.

Son düzenleyen: Moderatör:
refectocili ben de 20 TL bayılarak aldım. Açık kahve almıştım ama kaşlarımı kendi renginden daha siyah yaptı. Kesinlikle almayın. Kuaförümden Selective Professional açık kahve (daha profesyonellerin kullandığı bi boyaymış) ve 1 şişede oksidan aldım.(15 tlye hem de daha ucuza) Her 2sinden de eşit miktarda kullandım, sonuç süper!

Kaşlarının rengini açanlar ya da boyayanlar , kaşlarınızda dökülme vs oldumu acaba ???
ben de saçlarımı boyattım kaşlarım koyu kaldı rengini kırdırmak istiyorum ama seyrelmesinden korkuyorum.Çünkü yıllar önce de bi kaç kez kırmıştım rengini şimdi kaşlarım hiç eskisi gibi değil ama boya yaptı da diyemem o zamanlar hiç gözlemlemedim.

benim kuaforum kaslarımı sac boyamla boyuyu gözümün önünde ama 5 dk bekletiyor sadece

benimki de.aaa napıosun dedim amaaan bir şey olmaz korkma dedi :) kumralken ben de sac boyamdan sürmeye başladım sonra hiçbir şey olmuo.ama dediğin gibi 5 dk kalıyor.

ne zamandan beri boyanıyor kaşlarınız peki??? Çünkü ben de bişey olmadığını düşünüyordum ama sonradan çıkıyo etkisi sanki:)yavaş yavaş seyrelme oluyo gibi geldi bana ama umarıım yanılıyorumdurbenneyaptımki

ben suan boyamıyorum ama 3 ayda bir yapıyordum ben u-yaklasık 4 kere fln boyamısımdır heralde

kızlar Refectocil Kaş Açıcı Boya aldım oksidanla karıştırdım ama boya nedense macun kıvamında olmadı.
pütür pütür oldu neden?

Refectocil Kaş Açıcı Boya almayı düşünüyorum kızlar ama kaşımın rengi koyu oldugu için kumral tonları yakalayabilmek için sanırım en acık rengini almam gerek , aklıma takılan 2 hafta sonra tiplerden cıkan koyu kaşları kapatmak için boyayı uyguladıgımızda bu sefer daha önce acılan kaşlar daha fazla acılmazmı yanı sarı olmazmı ??? aynı durum normal boyada da gecerli olabilir . böyle oluyormu kızlar sizde ???

birde kaş boyası ile acılmış kaşlarınızla ilgili resim ekleyebilirseniz cok makbule gecerdi kızlar : )

arkadaslar refectocil durdukça koyulaşıyor.yani süre uzadıkça daha koyu yapıyor.yani refectocil alıp kaşı kendi renginden koyu olan arkadasım hata sende.alan arkadaslara bilgi olsun

Back