• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşlarımı ne renge boyamalıyım?

rikiriki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
45
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... Sitede yeni sayılırım en azından ilk konum ve mesajım... Yarın saçımı bakıra boyayacağım ama kaşlarım siyah... Ne renge boyasam yakışır sizce?? Kahverengi gibi bir şey mi yoksa rengini mi kırdırsam? ve bunları nasıl yapabilirim??? Şimdiden teşekkürler hepinize=)

Öyle heryer kaş boyamaz iyi bir yer bulup yaptırman ve tabiki araştırman lazım. Kaşlarımı şekillendirdiğim bayan söylemişti bunu bana.

Ben de korkuyorum zaten dökülürse diye.. Ama sitede boyayan çok gördüğüm kadarıyla belki fikir verebilirler. Çok sağol yine de:71:

Ne demek ;) Ben de bi aralar düşünmüştüm kaş rengi açmayı ama vazgeçtim ama şöyle birşey de var koyu kaş rengi moda eğer boyayacağım saç rengine abes durmaz dersen.. ;)

Canım ben koyu renk kaş rengine bir iki ton bile olsa açık renk saç rengi önermiyorum. Ben denedim ve çok abes duruyor bence. Birde kaşlarını boyasan da kaş kendini çok çabuk yenileyebilen bir yapı. O yüzden sık sık boyatman gerekecek.

ben de denemiştim bence de çok fena duruyor hem de çikolata kahve yapmıştım ama renk akıp turuncu olmuştu ne hikmetse:1: saç rengim açık aslında ama kaşım çok koyu:84: boyamazsam da bir yerlerim şişecek çaresizimmm:84: :64:

Önce bir saçımı boyayayım belki sırıtmaz:82: Ama yine de ''ben boyuyorum kaşımı şöyle boyuyorum çok da güzel oluyor tarifini de vereyim...'' demek isteyen olursa bekliyorum:64: Sizler de çok sağolun kızlar:34:

ben de saçlarımı bakıra boyattım ve kaşlarım bildiğin siyah çok abez durmadı ama uyumlu da oldu diyemem içime sinmedi kuaförde boyatmıştım. bu sefer evde kendim boyayacağım saçlarımı aynı bakır rengine, kaşlarımda baya koyulaştı kaşlarımı da boyayım diyorum. özel kaş boyaları olduğunu görmüştüm... kozmetikçiye bir soracağım.. buraya da yazarım

canım 2 gun once dore bakıra boyattım kasalrımın rengını de kırdıırdım cok uyumlu duruyor ben cok begenıyorum benım kaslarımda sımsıyahtı

Back