• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımı kendim şekillendirmek istiyorum :((((

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

wsra1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
257
199
23
İstanbul
Kızlar ya hayatımda en çok yapmayı istediğim seylerden biri kaslarimi kendim almak şekillendirmek ama yapamıyorum :KK43:
sacimi kendim boyarim kendim keserim diğer her şeyimi kendim hallediyorum ama bu kas konusu çok canımı sıkıyor :KK43:
Oturduğum yerde bir sürü kuaför var kas aldırmakta eskisi kadar uygun değil artık en uygunu bile 20 TL ye çıkarttı hemde bıyık dahil değil sadece kaş :KK43: ee öğrenciyim bende her hafta kuaföre gidemem ki kendim almayı öğrenmem lazım.
eskiden bir kaç kez denemiştim ama beceremedim yapabilen arkadaşlarıma soruyorum nasıl yapıyorsunuz diye çıkanları alıyorsun diyor ee yeni çıktığını nerden anlayabilirim ki ya :'((
Dört ay önce kaslarim o kadar kötüydü ki görseniz içiniz acirdi :KK70: sonra kuaför değişikliği yaptım bana dedi ki üç hafta boyunca hiç dokunma öyle gel uzattım bayağı şimdi iyiler bayağı gurlestiler ama şimdide çok kalinlar yani bozmak istemiyorum zor duzeldiler

velhasil kelam bir püf noktası yok mudur evde kendi kendine kaşlarımı almamın kızlar ?

Şimdi önce kaşların nasıl? Sivri? Dik? Oval? Yay? Ince? Kalın? Çok? Seyrek? Koyu? Açık?

Aynı şekilde yüzün. Oval? Dikdörtgen? Uzun? Üçgen?

Bunu ilk önce kendin ayarlamalısın, yani yüzüne hangi model gider? Sonra beyaz bir kalemle çiz, çizginin dışında olanları al.

Şeklinin oturmasını bekle 2 hafta daha (kuaförüne bu 2 hafta devam et). Sonra 3-4 günde bir kontrol ederek minicik minicik yeni çıkanları al (boyutları çok kısa olur kaşına göre böyle anlayabilirsin). Aslında basit bir olay neticede yeniden şekillendirmiyorsun.

Şeklinin oturmasını bekle 2 hafta daha (kuaförüne bu 2 hafta devam et). Sonra 3-4 günde bir kontrol ederek minicik minicik yeni çıkanları al (boyutları çok kısa olur kaşına göre böyle anlayabilirsin). Aslında basit bir olay neticede yeniden şekillendirmiyorsun.

Teşekkür ederim.. Mayıs ayından itibaren başladım uzatmaya ondan önce kaslarim o kadar inceydi ki sonra kuaförüm 3 hafta aralıklarla gel dedi 3 aydır 3 haftada bir hiç dokunmadan gittim bayağı kendine geldi şimdi düzeldi... Hani iple makasla profesyonelce yapabilmek istiyorum ben alıştırma yaparak olacak sanırım:dua:

Back