- Konu Sahibi svieridoroga
-
sesunun renk acici kremidir o, tuy dokucu olur muyanlis yazilmis.
ben de sesu kullaniyordum kaslarimi acmak icin simdi baska markaya gectim. kaslarinin siyah olmasini beklemene gerek yok ben olmadan tekrar aciyorum. sac boyasi kullanan var sac icin ama burada yasak kuaforler yalvarsan bile yapmiyor zararliymis sen bence tuy sarartici kremden sasma derim.
nasıl yani tüy dökücü krem mi sürdün kaşlarına
rengi açılsın diye mi yaptın anlamadım
bilmiyorum ben kuaforde yaptirmak istedim kesinlikle yapmadilar saglik acisindan zararli oldugundan yasaklanmis oyle dediler bilmiyorum ki canim, eskiden ben de kuaforde birkac kez yaptirmistim yillar once. bana birsey olmadi acikcasiama bilmiyorum buradakiler korkuttu biraz o yuzden kendim de boya alip yapmaya cesaret edemedim. tuy sarartici krem kullaniyorum 2 yildir falan, o da cok guzel aciyor. 2 haftada bir suruyorum bekliyorum kontrol ediyorum istedigim renk olunca da siliyorum. onceki haftalardan acik kalan yer varsa oraya pek degdirmemeye calisiyorum oluyor gayet de yani, hayat boyu boyle yapicam heralde
Canım bir şey sormak istiyorum, mesela iki haftada 2mm uzadı diyelim oralar daha siyah ve kaşın kumral gibi bir renk tekrar sürdüğünde toptan sarı yapmıyor mu?
canim zaten biraz uzadiginda cok belli olmuyor renk hafif koyulassa da abarti durmadigi icin ellemiyorum artik iyice renk koyulasinca tekrar suruyorum o zaman da belirgin sekilde acik bir yer varsa (ki aralarda tek tuk veya uclarda oluyor) o kisimlari krem ile kaplamamaya calisiyorum yani kremi zemine komple surup zaten acik olan kisimlari minik bir kulak pamugu ile silebilirsin
yıllardır kaşlarımı saçımı hangi renge boyuyorsam ona boyuyorum. hiç bir şekilde dökülmedi. kaşları saç boyası ile açmanın zararlı olduğu kanısı, göze yakın yerde uygulamanın yapılmasıdır. yani göze kaçma riskinde dolayı böyle bir söylenti var.
canim zaten biraz uzadiginda cok belli olmuyor renk hafif koyulassa da abarti durmadigi icin ellemiyorum artik iyice renk koyulasinca tekrar suruyorum o zaman da belirgin sekilde acik bir yer varsa (ki aralarda tek tuk veya uclarda oluyor) o kisimlari krem ile kaplamamaya calisiyorum yani kremi zemine komple surup zaten acik olan kisimlari minik bir kulak pamugu ile silebilirsin
Peki bana hangi renk önerirsin? Bu renk olsun diye?
fotoda renkler çok net değil ama sanıyorum kaşındaki siyah sert görünümü almak istiyorsun. saçın hangi tondaysa 2 renk açığının küllüsü ile boyarsan doğal görünüm alıyorsun.
örneğin saçın 5 tonlarında kahve ise, 7.1 küllü orta kumral uygun. neden küllü dersen, dorelik (kızıllık) olmasın diye. kaşlarda kızıllık sadece saçta belirgin kızıllık varsa uygundur, yoksa komik duruyor.
bir de, 5 ve altı ile boyarsan sonuç alamazsın. yani yukarıdaki örneğe göre, saç tonun 2 (siyah) ise, 4 olmayacak. minimum 6.1 den başlamalı.
1,2,3,4 -> 6.1
5 -> 7.1
6 -> 8.1
7 -> 9.1
....
bende bu şekilde oldu hep. şu anda saçım 6 tonlarında ve dün 8.1 ile açtım. ayda bir yapıyorum çünkü saç rengimle kaşım ters düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?