- Konu Sahibi svieridoroga
Arkadaşlar fotoğrafta boyanmış ve boyanmamış kaşım var, kaşımda Sesu Tüy Sarartıcı Kremi 3 kere 1er dakika bekleterek önce pamukla sildim sonra yıkadım. Ama saniyelere bile dikkat ettim, biraz takıntılıyım o yüzden sanırım.
Neyse çıkan kaşımı kızıla boyadığım saçlarımla daha çok sevdim ama güneşte hafif turuncu parlamalar gördüm ve bir daha dipten gelince boyadığımda hepsi kolayca açılır dipleri daha az açılır diye korkuyorum o yüzden bir kaç sorum var. =)
- Bu rengi elde etmek için hangi numara boya kullanmalıyım?
- Saç boyası kullanırsam kaşım yıpranır mı?
- Saç boyası olursa ölçüleri nasıl olmalı?
- Ayrı ayrı satılan boyalardan aldığımda kaşım için az bi' karışım hazırlıyorum sonra o boyayı ve oksidanı atacak mıyım sonra sonra tekrar kullanır mı?
- Ne zaman sonra bozulur açıldıktan sonra?
- Kaç günde bir boyamalıyım?
- Tüy Sarartıcı yaparsam 15 gün sonra daha sarı olmaz mı?
- Kaşımın tamamen siyah mı olmasını beklemem gerek?
- Düzenli sabah akşam yüzümü yıkıyorum kaşlarımın renginde bir açılma olur mu sizce?
Teşekkürler çok soru sordum sanırım, ama merak edenler içinde paylaşmak istedim, ben memnun kaldım hafif karıncalanma yapıyor ama bir şey olmuyor kaşlarım yerinde hatta badem yağı sürdüm dün akşam beslesin biraz diye. Tereddüt edenler yapabilir saçımla daha uyumlu duruyor ve göz makyajı daha öne çıkıyor. =)
Son düzenleme: