Kaşlarımda seboreik dermatit ve dökülme

ayse35tbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
12
3
1
25
Öncelikle herkese merhabalar yaklaşık 1 aydır kaşlarımda pullanma ve Kaş dökülmesi yaşıyorum,özellikle banyodan sonra yüzümde Kaş çevremde kızarıklık ve yanma oluyor beyaz beyaz kepekten daha büyük pullanmalar oluyor aynı durumu yaşamış olan çözüm önerilerini paylaşırsa çok mutlu olurum özellikle kaşımın dökülmesine çok endişeleniyorum

merhaba, çözüm bulabildiniz mi acaba?

Ben bir pamuk aracılığı ile sirke sürüyorum duştan önce, birkaç gün geçiyor, gözünüze kaçmasın dikkat edin. Ama ben de kalıcı bir çözüm istiyorum :/ aynısını yıllardır yaşıyorum

Momecon losyon. Benimde ara ara saclarimda, kulaklarımda olur. Doktor bana egzama teşhisi koymuştu. Ve yıllardır bu şekilde. Geçmeyen bir hastalık stresten oluşuyor demişti. Verdiği losyonu ömür boyu kullanıyorum. Aile hekimligi yazıyor biliyorum. Aile hekimine muayene olup isterseniz yazabilir. Yada.size göre bir ilaç yazabilir. Geçmiş olsun

Sülfat içeren ürünlerden uzak dur, sampaun ve yüz yıkama jelleri sulfatsiz olsun. Ek olarak kaş bolgene çinko oksit içerikli bir krem sür sudocrem bu iş için uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…