• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaşlarıma bakar mısınız?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
502
470
103
Arkadaşlar ben kalın kaş seviyorum kendi kaşım aslında fena değil ama birazcık üst iç kısmını birde kavisin alt kısmını kaş kalemiyle bir çizik atıyorum kalın dursun diye . Sıkıldım boyamaktan kıl tekniği düşündüm ama dövme gibi oluyormuş doğal durmuyor yazıları var forumlarda sonra kaş ektirmek daha mantıklı geldi sonuçta daha doğal olur sizce gerek var mı benim için resim atıyorum yorumlarınıza alabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_2821.JPG
    IMG_2821.JPG
    10,9 KB · Görüntüleme: 646
  • IMG_2822.JPG
    IMG_2822.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 622
Kaş kalemi kullandığınız halini çok beğendim. Kaş kaleminin markasını ve adını alabilir miyim acaba?

Doğal hali müthiş keşke benim olsalardı o kaşlar :KK12: zaten kaş ektirmeye giderseniz doktor sizi kovar gibime gelio :KK48: maşallah hiç ellemeyin kaş kalemine bile ihtiyacınız yok bence

Arkadaşlar ben kalın kaş seviyorum kendi kaşım aslında fena değil ama birazcık üst iç kısmını birde kavisin alt kısmını kaş kalemiyle bir çizik atıyorum kalın dursun diye . Sıkıldım boyamaktan kıl tekniği düşündüm ama dövme gibi oluyormuş doğal durmuyor yazıları var forumlarda sonra kaş ektirmek daha mantıklı geldi sonuçta daha doğal olur sizce gerek var mı benim için resim atıyorum yorumlarınıza alabilir miyim?
Doğal hali çok çok güzel, hatta kalemle boyamanıza bile hiiç gerek yok. Bence sakın dokunmayın. Müdahale ederseniz çok abartı olur, doğal durmaz, sonra pişman olabilirsiniz.
Yine de siz bilirsiniz tabi, bunlar benim fikirlerim :KK66:

boyamayın sakın. korkunç. doğal hali daha iyi. zaten aşırı kalın neresine kaç ektirceksiniz.şok

Back