- 23 Şubat 2018
- 61
- 810
- 13
- 30
- Konu Sahibi Esra Bilgin
Herkes yoruma gelsin :) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oluyor peki etkisi neVazelinle
KimiTakipteyim.
Cok yakiyor ve kokuo yaBen sarımsakla gürleştirdim gızlar
Bu emoji gibiyim şuan eheheh
Evet ama dayanmak gerek canım bide ilk sürdğünde yakıyo o da kökleri uyardığı için, sonrasında yanmıyo aslında yanması hoşuma gidiyo benim işe yarıyo çünlü, kokuya yapcak bişey yok eşim evde olmağında yapıyorum bende, aylarca yaptım şimdi istediğim gibi kaşlarımCok yakiyor ve kokuo ya
Vazelin gürleştiriyor, uzatıyor. Yatmadan önce kulak çöpü yardımıyla süreceksin her akşam, sabaha kadar kalacak, kalkınca da yıkayacaksın. 3-4 hafta sonra etkisini gösterir. Sabır gerek.Nasıl oluyor peki etkisi ne
Kedim kaşıma tırmık atmıştı 10 gün gibi bi süre sarımsak sürdüm hem gürleşti hem kalınlaştı hemde o tırmık izi artık görünmüyo tavsiye ederim. Yalnız sarımsaktan sonra kantoron yağı da sürmüştümHerkes yoruma gelsin :) ?
Faydası oluyormukiVazelin gürleştiriyor, uzatıyor. Yatmadan önce kulak çöpü yardımıyla süreceksin her akşam, sabaha kadar kalacak, kalkınca da yıkayacaksın. 3-4 hafta sonra etkisini gösterir. Sabır gerek.