Kaslarım eridi resmen:(

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Günaydın kızlar.
Son zamanlarda aşırı yorgunluktan,düzensiz uykudan,beslenmeden,zor cocuklarimin stresinden çöktüğümü hissediyorum. Isteksiz zayıfladım çok ama bu kiloyu da kaslardan verdim, bariz farkediyorum.Yani zayıfım ama sıkı değil, baldir karin sıkınca löp löp,bazı kısımlar deri kemik🤣Bilmem anlatabildim mi?
Şu sıralar spor salonuna gidecek vakit yok. Evde özellikle göğüs kaslarımı,kollarımı güçlendirecek,vücudu sıkılastıracak,kasları geri getirecek neler yapabilirim? Goguslerim yakinda iceri kacacak diye de endiseliyim,zaten minişlerdi🤣
Egzersiz video ne olursa artık, bir tavsiyeniz var mı? Veya yok sana spor salonu sart mi diyorsunuz?
Bir de günde kaç saatte ne kadar sürede toparlanır? Valla çok dertlendim...

Yıllardır fitness blender'ın videolarıyla evde spor yapıyorum. Tavsiye ederim. Youtube'da bulabilirsiniz. Çalıştırmak istediğiniz bölgeye göre videoları da var, tüm vücut için olanları da. Ben tüm vücut için olan programlarını yapıyorum haftada 4-5 gün, 45 dakika civarında. Bir sene önce doğum yapıp, 25 kilo aldım. Şuan gayet taşım, kendimi övmek gibi olacaksa da olabilir ne yapayım.:KK8:İstikrarlı giderseniz, zaten 1-1,5 ay sonra gözle görülür değişimler başlıyor.

Squat Girl var youtube’da , çok faydası olur , hem çok eğlenceli sizinle de sohbet ediyor, yanındaymışsınız gibi hissediyorsunuz... Açıkcası spor salonları para tuzağı , oraya gitmek için çanta hazırla , orda spor yap evet çok güzel ama duşu orda alıp saçları kurutmak vs çok zahmetli geliyor bana, çok lüks bir spor salonuna yazılmıştım ,yılda kaç kere gittin desen 10 ancak derim ki evime yürüme mesafesiyle 10 dakikaydı , bilmiyorum belki ben üşengecim (:

Günaydın kızlar.
Son zamanlarda aşırı yorgunluktan,düzensiz uykudan,beslenmeden,zor cocuklarimin stresinden çöktüğümü hissediyorum. Isteksiz zayıfladım çok ama bu kiloyu da kaslardan verdim, bariz farkediyorum.Yani zayıfım ama sıkı değil, baldir karin sıkınca löp löp,bazı kısımlar deri kemik🤣Bilmem anlatabildim mi?
Şu sıralar spor salonuna gidecek vakit yok. Evde özellikle göğüs kaslarımı,kollarımı güçlendirecek,vücudu sıkılastıracak,kasları geri getirecek neler yapabilirim? Goguslerim yakinda iceri kacacak diye de endiseliyim,zaten minişlerdi🤣
Egzersiz video ne olursa artık, bir tavsiyeniz var mı? Veya yok sana spor salonu sart mi diyorsunuz?

Çocuklu kadınlara hiit kardiyo öneriyorum ben genelde. Hem süre çok kısa olduğu için üşenme ya da zaman bulamama sorunu olmuyor hem de oldukça etkili egzersizler. Video bulabilirsiniz youtube ya da instagramda.

Sporu bilmem ama kalsiyum takviyesi alın derim
Emzirirken takviye alıyordum,o dönem iyiydim. Yaklasik 10 aydır almiyorum. Ondan da olabilir ya. Sırf karnım doysun diye atıştırıyorum bazen kahvaltı ve tek öğün gecistiriyorum. Surukleyici bir kitaba dalip uyku da uyumuyorum. Vücud sinyal verdi en sonunda

Benzer durumdayım.. gebelikte 10 kilo aldım, şu an eski kiloma geldim ama boş çuval gibiyim. Spor yapmaya da gücüm yok sanki. Aslında spor endorfin salgısını artırıp insanı mutlu da ediyor ama şu ölü toprağını nasıl atarım üzerinden..

Spor memeleri daha da küçülür diye biliyorum, büyük oranda yağ ve süt bezlerinden oluştuğu için. Tabi altındaki kas dokusu çalıştırılabilir ama onu da memeyi dikleştirmek için yaparlar genelde.

Protein ağırlıklı beslenip, kardiyo tarzı egzersizler yerine ağırlık çalışmaları yapabilirsiniz. P90X diye evde fitness programı var, ona da bi göz atabilirsiniz.

Spor memeleri daha da küçülür diye biliyorum, büyük oranda yağ ve süt bezlerinden oluştuğu için. Tabi altındaki kas dokusu çalıştırılabilir ama onu da memeyi dikleştirmek için yaparlar genelde.

Protein ağırlıklı beslenip, kardiyo tarzı egzersizler yerine ağırlık çalışmaları yapabilirsiniz. P90X diye evde fitness programı var, ona da bi göz atabilirsiniz.
Benim bir kac kilo almam da gerekiyor sanirim.1.68boy 51 kiloyum. Duruşum da dik değil eskisi gibi,omuzlarım düştü. Beni spor salonu mu paklar ki🙄

Yıllardır fitness blender'ın videolarıyla evde spor yapıyorum. Tavsiye ederim. Youtube'da bulabilirsiniz. Çalıştırmak istediğiniz bölgeye göre videoları da var, tüm vücut için olanları da. Ben tüm vücut için olan programlarını yapıyorum haftada 4-5 gün, 45 dakika civarında. Bir sene önce doğum yapıp, 25 kilo aldım. Şuan gayet taşım, kendimi övmek gibi olacaksa da olabilir ne yapayım.:KK8:İstikrarlı giderseniz, zaten 1-1,5 ay sonra gözle görülür değişimler başlıyor.

Ben Onerinizi deneyimleyecegim. Sadece baslarda nabiz baya yukseliyor ve hafif mide bulantisi eslik ediyor. Dilerim pes etmem sizin gibi basaririm.

Ben Onerinizi deneyimleyecegim. Sadece baslarda nabiz baya yukseliyor ve hafif mide bulantisi eslik ediyor. Dilerim pes etmem sizin gibi basaririm.
Bilinçsiz yapıldığında sporun yararı değil zararı olur. Yıllardır spor yapmama rağmen çok ağır programlar kalbimi çok zorluyor mesela, belli bir temponun üstüne çıkmıyorum. O yüzden hafif programlarla başlanılması, vücut alıştıkça, kademe kademe arttırılması taraftarıyım. Ve her spor türü de herkes için uygun değildir. O yüzden sınırlarımızı keşfetmek zorundayız. Ve istedikten sonra siz de başarırsınız tabi.

Daha önce spor yaptınız mi?

Hic yapmadiysaniz ebru karaduman baslangic seviyesi videolara bakin. 3 4 gunde yasiniz cok ileri degilse toparlanmayi hissetmeye baslarsiniz.

Spor gecmisiniz varsa daha ileri seviyelerine bakin. Sıkılmadan yaparsiniz cici bir kadin bu ebru🌼

Plates kaslarinizi güclendirip, durusunuzu düzeltir
Saglikli da beslenin, yani proteininizi de alin, kenidnizi ihmal etmeyin
Aman aman cildinize kadar etki eder
Saglikli yaglardan tüketmeye calisin

Benim bir kac kilo almam da gerekiyor sanirim.1.68boy 51 kiloyum. Duruşum da dik değil eskisi gibi,omuzlarım düştü. Beni spor salonu mu paklar ki🙄
Bu şartlarda bence pilates size çok uygun. Kendi vücut ağırlığınızla kaslarınızı çalıştırır, postürünüzü şekillendirir. Bende de emzirme döneminden sonra duruş bozukluğu oldu. Pilates çok faydalı olmuştu. Kardiyo egzersizleri gibi sizi aşırı da yormaz, terletmez. Daha çok sıkılaşma amacıyla yapılıyor.

Salona gitme imkanınız varsa daha iyi tabi. Ev ortamı kaytarmaya çok elverişli :)

Çocukluğundan beri spor yapan bir insan olarak ben de yorum yapmak istedim. P90X i tavsiye eden arkadaş dışındaki diğer arkadaşlar fazla kilolardan kurtulmak için kardiyo ağırlıklı olduğunu düşündüğüm şeyler tavsiye etmişler size. Sizin işinize yaramaz onlar. Sizin protein ağırlıklı beslenip, karbonhidratınızı da yeterli düzeyde -fazla değil yeterli düzeyde- almanız gerekiyor ve kardiyodan ziyade ağırlık çalışması yapmanız gerekiyor. Kilo vermeniz şu durumda daha da kötü olur. O nedenle gerekirse takviye besinlerle beslenmenizi destekleyerek eve alacağınız 3-4 kg lik dumbell'lar ve kettlebell gibi ağırlıklar işinizi görür diye düşünüyorum. Bir toparlama olduktan sonra da o motivasyonla belki spora başlarsınız ama şu an için elzem olduğunu sanmam zaten çok müsait zamanınız yokmuş boş yere para verip aman yeaa gitmiyorum diyip olabilecek motivasyonunuzu da harcamayın bence.

Emzirirken takviye alıyordum,o dönem iyiydim. Yaklasik 10 aydır almiyorum. Ondan da olabilir ya. Sırf karnım doysun diye atıştırıyorum bazen kahvaltı ve tek öğün gecistiriyorum. Surukleyici bir kitaba dalip uyku da uyumuyorum. Vücud sinyal verdi en sonunda
Yine baslayın bence kilo aldırmıyor ama en azından kemikleriniz güclenir kötü bi yeme düzeniniz varmıs

Günaydın kızlar.
Ben konuyu kaş olarak anlayıp bi coşkuyla geldim de kasmış ya herkes kendi derdini biliyor demek :(

Back
X