- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi florence_N
Merhaba sevgili hanımlar. 2011 model ikinci el aracıma kasko yaptıracağım. Bir internet sitesinden inceleme yaptım. Anahtarla calinmadan doluya kadar teminatları inceledim. Çok fazla şirket var. Başından kaza ya da hırsızlık geçip kasko şirketinden memnun kalan var mı? Çekici, tamir, geçici araç temini vs, paranın üstüne yatmayan, işlerin hızlı ilerlediği ve de mümkünse fiyatı uygun olan.
İlk kez kasko yaptıracağım ve nelere dikkat etmeliyim? Bilmem ya da göz ardı etmem gereken neler var? Eşime sorunca ben hallederim diyor, ben bilmek istiyorum. Geçenlerde kaza yaptım ve 8000 masraf yapıp tamir ettirdik arabayı. Maalesef kasko yoktu.. Şimdi mutlaka yaptırmak istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
İlk kez kasko yaptıracağım ve nelere dikkat etmeliyim? Bilmem ya da göz ardı etmem gereken neler var? Eşime sorunca ben hallederim diyor, ben bilmek istiyorum. Geçenlerde kaza yaptım ve 8000 masraf yapıp tamir ettirdik arabayı. Maalesef kasko yoktu.. Şimdi mutlaka yaptırmak istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.