KASKO

florence_N

Mrrro üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
6.007
9.730
198
Merhaba sevgili hanımlar. 2011 model ikinci el aracıma kasko yaptıracağım. Bir internet sitesinden inceleme yaptım. Anahtarla calinmadan doluya kadar teminatları inceledim. Çok fazla şirket var. Başından kaza ya da hırsızlık geçip kasko şirketinden memnun kalan var mı? Çekici, tamir, geçici araç temini vs, paranın üstüne yatmayan, işlerin hızlı ilerlediği ve de mümkünse fiyatı uygun olan.
İlk kez kasko yaptıracağım ve nelere dikkat etmeliyim? Bilmem ya da göz ardı etmem gereken neler var? Eşime sorunca ben hallederim diyor, ben bilmek istiyorum. Geçenlerde kaza yaptım ve 8000 masraf yapıp tamir ettirdik arabayı. Maalesef kasko yoktu.. Şimdi mutlaka yaptırmak istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Bu konuda size Yardımcı olmak isterim Şahsi sigorta şirketim var detaylı Bilgi almak veya uygun fiyatlı teklif için şirket telefonumu bırakıyorum ilgilenirseniz arayabilirsiniz Yasemin hanım sizi bilgilendirip uygun teklifler çıkarır ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda size Yardımcı olmak isterim Şahsi sigorta şirketim var detaylı Bilgi almak veya uygun fiyatlı teklif için şirket telefonumu bırakıyorum ilgilenirseniz arayabilirsiniz Yasemin hanım sizi bilgilendirip uygun teklifler çıkarır ...
Mune Mune Kazen Kazen
Sabahtan beridir reklam yapılıyor, özel mesaj dahil atılıyorrr..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence adı bilindik kasko ya da sigorta şirketlerinden yaptırmalısınız. Kişilere güvenmeyin
Zaten adı bilindik şirketlerle çalışıyoruz şahsi değil Demirhayat Acıbadem gibi sadece bir teklif sundum gerçekten çok garipsiniz reklam yapmıyorum sadece sigorta ilgili konularda yardımcı olabileceğimi ilgilenenler için şirket numaramı bırakıyorum insana ne kadar kötü kalıplar yapıştırıyorsunuz

Mune Mune Kazen Kazen
Sabahtan beridir reklam yapılıyor, özel mesaj dahil atılıyorrr..
reklam yapsaydım eğer alakasız yerlere de yazardım sadece konuyla ilgili olduğu için numaramı bırakmak istedim ayrıca reklam bile olsa neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki adam öldürmedik sonuçta..

Back
X