Kaskını çıkart, copunu da at, delikanlı kim bakalım

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Gezi Direnişi'nin önde gelen sloganı Tayland'da geçek oldu

Tayland'da polis protestoculara destek için kaskını çıkardı, copunu bıraktı ve barikatları kaldırdı.

Polisin barışçıl göstericilere güç kullanması emrini geri çevirip, çekilmesi, barikatları kaldırıp kask ve kalkanlarını bırakması Tayland'da olayların yönünü tamamen değiştirdi.

Bizim ülkemizde olduğu gibi her kurum ve kuruluş tek bir kişiye bağlı değil ki .

kendimi tutamıycam anneannem gibi yorum yapıcam; bi elin polisine bak bi de bizimkine :)

haberi ilk okuyunca şaka sandm gerçekten inanılmaz geldi.bizimkiler gezi olaylarında ölümüne gaz sıktılar neler oldu hepimiz izledik.

evet helal olsun bu zihniyetteki tüm polislere ülkesi önemli değil.

Son düzenleme:
olması gereken de o zaten. şu karikatürün anlamını gayet iyi anlamışlar.

Son düzenleme:
eneeeemmm,severim o polisleri ben ^^

Ne güzel gözlerim yaşardı.

Bu sloganı gezide değil saracoglunda hiç olay yokken polis tarafından tahrik edilen taraftara yine polis tarafindqn ölümune gaz sıkılırken öğrenmiştim.

Düşünün gösteri vs yok biz takımı alkışlarken gözümüze sıktılar.Yani diyecegim o ki bizim polisimizden böyle bir sey beklemek hayalciligin ötesinde.Bizim ülkemuzde insanlar hicbi sey olamayınca polis oluyor.Emir vs olayı geçtim olaylarda ozel hayatlarinin da hıncını aliyorlar.Hepsi demiyorum ama çoğu, polis olunca ülkenin sahibi sanıyorlar kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…