How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasintim ve kullandigim antihistaminlerle aldigim kilolar?

MeryL

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
1.887
2.042
333
Merhaba ,

nerdeyse bir seneye yakin bitmek bilmeyen ve beni asiri rahatsiz eden kasintilarim var. Nedeni bulamadilar okadar cilt doktoruna gittigim halde ama bana ürtiker (kurdesen) oldugu söylendi baska seylerde dendi ama yasadigim belirtilerde ürtiker oldugunu gösteriyor. Okadar ilac aldimki haddi hesabi yok bir ara krem ilacla tedavi görüyorken bitti sandim ama bir aya kalmadan yine basladi :( Alerji, kan testi yapildi birsey bulunamadi, kendi fikrimle sicak ve baskiyla olustugunu saniyorum ama bazen kendi kendine basliyor anlam veremedim . Kortizon kremide kullandim kortizon ilaclarida bir kac hafta ve tabiki antihistaminler.
Farkindayimki cok fazla kilo aldim ve buda fazla hizli bir sekilde , internette ve arkadaslardanda ögrendigim kadariyla kilo aldiriyormus .
Bu dogrumu yasayanlar varmi ve bu kiloyu vermek zormudur ? aldigim kilolardan morelimde bozuluyor vermesi kolay olurmu diye düsünüyorum.
Umarim fikirleri olanlar vardir ve önerceginiz seyler.

10 yıl dermografizm (kronik ürtikerin bir çeşidi) çektim. Sonra bu hastalık mutasyona uğradı. Egzema ya dönüştü. Kaşıntım o kadar delirtti ki beni sırtımı tırnaklarım ile parçaladım. En son sıcak duşa girdim kaşıntı azaldı. Sonra Çeşme’yi en sıcağa çevirdim kaşıntım durdu. O günden beri bu sıcak beni tedavi etti. Duş alamadığım zamanlar fön Makinesinin sıcağını açıp o bölgeye tutuyorum (egzama yada üriker olan cildime) kaşıntım kesiliyor kızarıklık biraz artıyor ama 10 dakika sonra kızarıklıkta kesiliyor. Sıcak su yada sıcak fön kaşıntılı bölgeyi daha çok yakıyor sağlıklı deriye göre ama çivi çiviyi söküyor. Bu tedaviyi oğlumun egzemasında sivrisinek ısırdıklarında da da kullanıyorum. İlk 1 yıl sadece o anlık tedavi yani antihistaminik etkisi yaptı. Ama 1 yıl sonra yüzde 90 iyileşme sağladı. Aynı tedaviyi Uçuk Herpes içinde uyguluyorum. Kız kardeşim, babam, eşim ve birkaç dostumu da bu şekilde tedavi ettim. Not beyazbanyo sabunu ve kese ile ovalanarak yıkanmak ürtikeri arttırıyor ve yeniden hortlatıyor. Siz bilirsiniz ben böyle iyileştim.

Back