Kaşıntılı iltihap yüzünden hamile kalamayanlar

perissh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
961
499
53
merhaba kardeslerim ablalarim iltihab yuzunden hamile kalamayanlar yada iltihabi varken hamile kalanlar hangi ilaci kullandiniz bu topigi actim iltihap yuzunden gebe kalamayanlara vesile olur insaaallahh..

Son düzenleme:
kizlar iltihabi yasayan yokmu varsada hamile kalan yokmu yardim lutfen

canim tesekkur ederim doktora gittim doktor ilac verdi bir haftalik kullndim gecti ama 1bucuk yili geciyor hamile kalamadim iltihaptandr ozamn tekrar iltihabim glyr gelmesiyle beraber kasinti basliyor afedersiniz kaşıdigimda sisme olusuyor napcam bilemiyorum bu hafta yine doktora gidicem

merhaba kardeslerim ablalarim iltihab yuzunden hamile kalamayanlar yada iltihabi varken hamile kalanlar hangi ilaci kullandiniz bu topigi actim iltihap yuzunden gebe kalamayanlara vesile olur insaaallahh..
Benim iltihap vardı o ay Dr gittim çok yogun iltihap var dedi fitil ve antibiyotik verdi içimi temizledi o ay hamile kalmışım hemde 14 tane antibiyotik içmiştim

Benim iltihap vardı o ay Dr gittim çok yogun iltihap var dedi fitil ve antibiyotik verdi içimi temizledi o ay hamile kalmışım hemde 14 tane antibiyotik içmiştim
ay canim masallh umut oldun benim icin yorumun icin cok tesekkur ederim bende ilk defa bu ay iliskim iki gunde bir oldu yumurtlayana kadar insallh hamileyimdir insallah

evet canım 1 kere doktora gitmekle çözülmüyorsa sorunun bir daha bir daha başka doktorlara görünmende fayda var. belki hamile kalamamanın sebebi bambaşka bir şeydir. 1,5 yılı aşkın süredir hamile kalamıyorsan detaylı bir şekilde incelenmesi araştırılması lazım sebebinin. rahim filmi çektirdin mi hiç?

bir de kaşıntı şişme diyorsun, bir şeye alerjik reaksiyon veriyor olabilir genital bölgen.

bir de kaşıntı şişme diyorsun, bir şeye alerjik reaksiyon veriyor olabilir genital bölgen.

yok hic cektirmedim hatta doktorun verdigi tahlil raporlari baska doktora goturdum gayet iyi dedi rahim filmi cek gel dedi cektrmedim tahlil iyiyse gerek uok dedim bende bu cumartesi gunu ozel bir doktora gitcez

bebekligimden beri var bnde hatta ben bebekkende doktorlar bile ilac verdi halada gecmedi bu haftanin icinde adet olmam lazim insallahta olmam allahm isteyen herkese nasip etsin insallah

Tam ıkı sene once bu mesajları yazmısım sımdı 5 aylık kızım var cok sukur bın sukur dılerım rabbım herkesın gonlune gore versın ınsallah ısteyenlerın kucagını doldursun ınsallah

Hayırlı uğurlu olsun.. bende de vajinal enfeksiyon vardı fitil verdi doktor 3 kullanımlık. Adetim tam 15 gün geçti ve adet oldum hamile sanmıştım kendimi değilmişim. Adet 2 hafta gecikti ilk defa .. ne zaman sonra siz hamile kaldınız acaba şu an çok ağrım var adet olurken

Canm bn 3 sene snra kaldım tabı ama sen yınede bekleme ben 3 sene ılac kullanmadım hıc olur ınsallah dedım hep 3 sene snra rahım fılmı cektırdım kolamen ıctım ılk defa rahım fılmınden hemen snra klomen ıctıkten snra yumurta catlayıcı ovıtrelle vurundum gobekten daha cabuk gıtsın dıye 3 gun ust uste ayaklarım havada kaldı hep ılıskıden snra gunduz de ayaklarımı koltugun ustune kaldırıyordum bır gunden bı gune ılskı oldu catlatma ıgnesının 13. Gununde sılık cızgı gordum beyaz kremsı akıntım vardı avjınada yapısık haldede vardı doktora gıtyım kan degerım 25 cıktı cok sukur sımdı kızım kucagımda tabıkı stres falan olmayacak rahat ol rabbım vaktınde versın ınsallah bıde bunu unutma hamıle kaldıktan snra kese goeunmese deger artması kalp atsı duyacakmıyım bunları dusunmek daha stres bude 9 ay karnında koruyan rabbım koruyor cok sukur her zaman hayırlısını ıste canın rabbım hayırlısını versın ınsallah herkese vaktınde versın ınsallah

Rahım fılmın 2.ayında kaldım rahım fılmınden sbra 1.ayında klomen catlama faln yapmadık 2 .ayında klomen ılacı ve catlatma ıgnesı oldum

Rahım fılmın 2.ayında kaldım rahım fılmınden sbra 1.ayında klomen catlama faln yapmadık 2 .ayında klomen ılacı ve catlatma ıgnesı oldum
Anladım:) ne mutlu sana inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur.) ben adet gittikten sonra bi doktora gideyim en iyisi baksın her şeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…