Kaşıntıdan uyuyamamak 😢

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
34
Kafayı yemek üzereyim zaten göğüslerime dokununca bir tuhaf oluyorum bir de bu kaşınma çıktı başıma. Dikiş yeri göğsün geneli her yerim kaşınıyor. Masaj yapıyorum krem sürüyorum kuru kalmasın diye Elimden geleni yapıyorum ama artık uyutmuyor. Çıldırmak üzereyim. Haftaya kontrolüm var.. yaşamış ya da yaşayan var mı? Çaresi var mı bunun ?

derinin gerilmesinden dolayı oluyor sanırım benim de meme dokum çok yoktu 4. gündeyim tatlı tatlı kaşınıyor sanırım yapacak bir şey yok. bir de kaşıdıkça vücudum ürperiyor sanırım hassasiyet bende de var

4. Günde genelde ağrı olur kaşıntı olmasına şaşırdım. Ben 3. Haftamın içindeyim bir kaç gündür başladı ve bir kaç gündür ağrılarım azaldı. Sizin meme dokunuz az da olsa varmış demek ki.

Çatlayacak demek oluyor bu, bol bol bebe yağı ile nemlendirin sabah akşam..

Yaaaa çatlar mı çok fazla bakım yaptığımı sanıyordum yağlarla filan. Yetmedi demek ki. Teşekkürler deneyeceğim.
Benim çatlamıştı, bebe yağı ile kusa sürede geçti. Böyle kaşıntıyla başlamıştı. Sonra kırmızı çizgiler oluşmuştu, neyse ki geçti.

Benim çatlamıştı, bebe yağı ile kusa sürede geçti. Böyle kaşıntıyla başlamıştı. Sonra kırmızı çizgiler oluşmuştu, neyse ki geçti.

Ay demeyin ne kötü bir görüntü olur allah bilir. Bende başlayayım o zaman benek yağına. Teşekkür ederim. Normal bir kaşıntı değil iyileşme kaşıntısı gibi ama dozu çok fazla.

Kaşınması iyi, iyileştiğini gösterir, fazla kaşıma

Kaşınması iyi, iyileştiğini gösterir, fazla kaşıma

Dokunamıyorum ki huylanıyorum hala su değdikçe içim bir tuhaf oluyor. Mümkünse kokum etrafı rahatsız edene kadar yıkanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…