- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
alerjiniz olabilir mi acaba doktora gitmenizi tavsiye ederim.Kızlar sa günaydın :)
Bende her mevsim geçişinde cildinde kuruluk kaşıntı gül çıkıyor dün gece bacağımı tabiri caizse yirticaktim kasimaktan sizde de oluyor mu yada bir oneriniz var mı ?
alerjiniz olabilir mi acaba doktora gitmenizi tavsiye ederim.
bir dermatoloji uzmanina gorunmenizde fayda var
Stilex jel var kaşıntı giderici. Doktora da gidiyorsanız size önermiştir diye düşünüyorum.
Sanırım vücudunuzda kuruluk olduğu zaman çok kaşınıyor . Bende de kuruluk olur hatta dökülür ama kaşıntı çok fazla olmaz . Acaba kimyasal olmayan nemlendiriciler deneseniz ev yapımı kremler Hindistan yağı ile falan , yada direk zeytinyağıÖnerdi canım ama garip bir şey bu ya bildiğin kabarıyorum denemediğim ilaç kalmadı krem sursem daha kötü oluyor bir bebek yağı ise yaradı geçenlerde oda Komili olacak diğerleri de kötü yaptı son aldığımda da oda maffetti beni o yüzden belki böyle birşey yaşayan vardı diye konu açmak istedim
Sanırım vücudunuzda kuruluk olduğu zaman çok kaşınıyor . Bende de kuruluk olur hatta dökülür ama kaşıntı çok fazla olmaz . Acaba kimyasal olmayan nemlendiriciler deneseniz ev yapımı kremler Hindistan yağı ile falan , yada direk zeytinyağı
Kızlar ailede genetik sedef zaten var bana ilk teşhis ilkokul 5 de koyulmuştu doktor sen üni sınavına mı hazırlanıyorum ne bu stres diye azarlamisti gül var ama dönemsel çıkıyor bu kış ayları bana zulüm geliyor kasınmaktan mahvoldum ya kuruyor cildim ondan sonrada kıpkırmızı geziyorum
Dermatoloji artık sıkıldım.benden yapabileceğim birşey yok diyor ilac krem veriyor o kdr o da işte bir işe yaramıyor
Üre içeren herkese verilen nemlendirici canım bi doktor onun içine on ilaç karıştırıp verdi bunyen alerjik diyor ama bunaldım gerçektenbepanthol kaşıntı karşıtı bir krem çıkarmış yeni
geçen eczanede gördüm
egzamatik cilde iyi gelir vs yazıyordu bir bak istersen
bir de eskiden kuru cilde üre içerir krem veriyordu doktorlar o da iyi geliyordu
oğlum bütün yaz kaşındı 4 5 defa doktora götürdüm türlü türlü ilaç krem verdiler hala da kaşınıyor anlamadık ne olduğunu gıda alerjisi yok dediler ama çocuk kendini parçalıyo kaşınmakdan özellikle geceleri eşimle nöbetleşe kaşıyoduk havalar soğuyunca biraz azaldı ama geçmedi
Gul hastaligindanmi bahsediyorsunuz?
Benim oğlumda var bilmiyorum oğlunu ne kadarlık benim ki 1'5 yaşında gıda alerjisi testleri yaptırdım bende bişi çıkmadı doktorumuz bebek egzaması olduğunu ve geçeceğini söylüyor sık sık nemlendiriyorumoğlum bütün yaz kaşındı 4 5 defa doktora götürdüm türlü türlü ilaç krem verdiler hala da kaşınıyor anlamadık ne olduğunu gıda alerjisi yok dediler ama çocuk kendini parçalıyo kaşınmakdan özellikle geceleri eşimle nöbetleşe kaşıyoduk havalar soğuyunca biraz azaldı ama geçmedi
Aynı derde sahibim doktor bir krem vermişti rose mu neydi tam hatırlamıyorum ağır kokulu bir krem ve gece sürülüyordu onun dışında yüzünü sabunla yıkama ve kışın bile güneş kremi kullan benm baya hafifledi tam olarak geçmiyor ufak bir streste yeniliyor kendiniKızlar sa günaydın :)
Bende her mevsim geçişinde cildinde kuruluk kaşıntı gül çıkıyor dün gece bacağımı tabiri caizse yirticaktim kasimaktan sizde de oluyor mu yada bir oneriniz var mı ?
Aynı derde sahibim doktor bir krem vermişti rose mu neydi tam hatırlamıyorum ağır kokulu bir krem ve gece sürülüyordu onun dışında yüzünü sabunla yıkama ve kışın bile güneş kremi kullan benm baya hafifledi tam olarak geçmiyor ufak bir streste yeniliyor kendini
Sabun bize yasakYüzüm de yok ama dediğin gibi sırf zeytinyağlı sabun aldım dogal midir bilemem ama öyle satıyordu ondan sonra kasintim çok arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?