- Konu Sahibi superherogirl
-
Iyi geceler kızlar.Iki gündür genital bölgemde sürekli bir kaşınma var.Regl dönemim bittiğinden beri bir kaşıntı var sürekli.Lavaboya çıkınca da yanma var.Ya çok kaşınıyor sürekli hem de.Evde sürekli elim orada kaşıyıp duruyorum,dışarıda de ıkınıyorum resmen nasıl bir kaşıntıdır o öyle.Mantar olabileceğinden şüphe ediyorum ama çok dikkat ederim ben lavaboya oturmadan klozeti silerim,her gün değiştiririm çamaşırımı.Doktora gitmeden geçsin istiyorum.Şu genital şampuanlar,sabunlar,ıslak mendiller falan var onlardan mı kullansam diyorum.Onların da zararlı olduğunu duymuştum pH değerini değiştiriyormuş genital bölgenin.Yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
selam cnm. buyuk ıhtımal mantardır. mantar pislikten olmuyo canım ıstedıgımız kadar sıleleım kolzetı camasıer degıstırelım vs o oluyomuş yani. doktorum oyle demıştı. sen orayı kuru tutmaya bak. nemli kalmasın. pamuklu çamaşır gıy. dktor mutlaka gıt. bı merhem bı hap verır cabuk geçer. neden doktora gıtmeden ıyıleşsin ısrtıyorsunkı? geçmiş olsun canım
benm de bi arkadasımda olmuştu. ki kız çok titiz her tuvalete girişinde camasır suyuyla temizlerdi. dr a gitti krem falan vermişti ona da. bi eczaneye de sorabilirsin
canım bence kesın bı doktora git utanma bi bayana git gözlerini kapatırsın eğer bakarsa.. Mantar bu hafife alıncak bişe değil millet ihmalden 3-4 sene kurtulamamış feci bi illetmişşş... Bende utanıyodum yendim bu korkumuu
Canım teşekkür ederim çok.Gittim doktora krem verdi.Ayy çok komikti yaa önce bi kasıldım kaldım kadın yarım saat uğraştı benimle:)Krem verdi iyiyim şu an.
kızlar merhaba hepinize sizin yardımınza ihtiyacım var 2 aylık evliyim eşimle cinsel ilişkiıye grdk dogal ylla korunmayı tercih ediyo ama bu ay biraz içine kaçtıgını söyledi adetim haziranın 2 snde olmm gerek ama ben önlem almak istedim meraktanda ölüorm doktora gttm ultrasonla bktı kese olusmus buyuk ihtimal var dedi kan testi de yaptrdm bu gecen salı ama snuc 0.2 cıktı ama butun hamilelik belirtileri var kasık agrısı mide bulantısı yorgnluk uykuya egilim bana bi yardm edin kızlar yaa(
gunaydinbugün benden pembemsi bir kanama geldi normalde benim adetim çok aÅirı sancılı ve agrılı gecerdi ama bugun öle biÅe yok doktorumu aradım uzan yataktan kalkma kontrole gel dedi acaba üstünemi adet grüorum yoksa dskmu yapıyorum sence ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?