- Emoji Skoru
- 159
- Puanlar
- 163
Arkadaşlar 3-4 gündür deli gibi kaşıntı yaşıyorum resmen uyuyamıyorum..uyusam bile uykumdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden..
evde Trosyd vardı o kremi kullandım sabah akşam ama banamısın demedi..bunun yanı sıra Sebamed in genital bölge temizleme jelinide sürekli kullanıyorum ben..
dün dayanamadım eczaneye gittim ve bana Summer's Eve isminde bir solüsyon verdi 6-7 gün süre ile 1 er kez hergün kullanmam gerektiğini söyledi..bende 6 tane aldım..ve GYNO-LOMEXIN adlı fitili verdi onuda gece yatmadan önce kullanmamı bikaç güne geçmezse diğer fitilide uygulamamı söyledi eczacı bayan..
ben dün solüsyon ile vajina içini tamamen yıkadım ve bayağı rahatlattı..ardından gece yatmadan önce fitili de kullandım..
ama sabaha karşı bi uyandım ki Regl olmuşum..ve ben 1,5 aydır Regl olmuyordum..
sizce ters giden bişiler varmıdır...kafama takıldı içim çok huzursuz..
Bebiş istiyoruz diye doktora mutlaka gidicektim zaten ama nedense hep erteliyordum..
şimdi Regl imin bitiminde hemen gidicem..
sadece merak ettiğim şey bu kullandıklarım mı regl olmamı tetikledi..
evde Trosyd vardı o kremi kullandım sabah akşam ama banamısın demedi..bunun yanı sıra Sebamed in genital bölge temizleme jelinide sürekli kullanıyorum ben..
dün dayanamadım eczaneye gittim ve bana Summer's Eve isminde bir solüsyon verdi 6-7 gün süre ile 1 er kez hergün kullanmam gerektiğini söyledi..bende 6 tane aldım..ve GYNO-LOMEXIN adlı fitili verdi onuda gece yatmadan önce kullanmamı bikaç güne geçmezse diğer fitilide uygulamamı söyledi eczacı bayan..
ben dün solüsyon ile vajina içini tamamen yıkadım ve bayağı rahatlattı..ardından gece yatmadan önce fitili de kullandım..
ama sabaha karşı bi uyandım ki Regl olmuşum..ve ben 1,5 aydır Regl olmuyordum..
sizce ters giden bişiler varmıdır...kafama takıldı içim çok huzursuz..
Bebiş istiyoruz diye doktora mutlaka gidicektim zaten ama nedense hep erteliyordum..
şimdi Regl imin bitiminde hemen gidicem..
sadece merak ettiğim şey bu kullandıklarım mı regl olmamı tetikledi..