• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşınmaktan uyuyamıyorum ne olur yardım edin

derhal doktora gitmelisiniz . . .
burası değil bu sorunun çözüm aranacak yeri ki . . .

bahsettiğiniz bölgeler mikroba çok açık ve çok yakın yerler . . . enfeksiyon kapmadan acilen doktora başvurun . . .

güzel kardeşim kaç yaşındasın sen. Böyle şeylerin özellikle sağlıkla ilgili problemlerin çözümünün burda değilde doktorda olduğunu bilecek yaştasınızdır umarım.şakkıdı

canm seni alttan muayene etmeyecek muhtelemen mantar oluşmuş şikayetini anlatacan bi krem verir ve geçer sorunun.

büyük ihtimalle mikrobiktir
hem bekarlr kadın doğuma gitmez diye bir şey yokkı
ben bekardan devamlı gider kontrollerimi yaptırırdım
sana da tavsiye ederim
bir kadınn mutlaka ihmal etmemesi gereken şeydir

Geceleri kaşınıyorsa uyuz olabilirakannehir
Hiç beklemeden doktora gidin iç çamaşırlarınıza da özen gösterin sık sık teğiştirip sıcak suda kaynatın geçmiş olsun..

kadın doğum doktorunamı gitmem gerek? ben bekarım ama yaaa:(

iste bu tabir cok yanlis...ne demek ister bekar ol ister evli bir problemin varsa doktora basvurmalisinin..........sirf insanlar ama ben bekarim kadin doktoruna gidemem dedigi icin ,gec teshis ediliyor ve tadavi icin bazen gec bile olabiliyor.....hemen bir doktora bavurmalisin...zira mikrop kaparsin..kendi kendine cozulebilecek bir sorun deil bu...

Cildiye doktoruna gideceksin. Kadın doğuma değil. Bekar olup doktora gitmemen kaşıntını durdurmayacak. ıhmal etme yayılır, vaginanın içine. Çok kolay bir tedavisi vardır. Krem, hap vs. bir debu hastalıkların çoğu arkadan öne doğru olan tuvalet alışkanlığı. Umarım sen de öyle yapmıyorsubdur. Doğrusu önden arkaya doğru olanıdır. Geçmiş olsun. Hadi yarın hemen doktora...

Cildiye doktoruna gideceksin. Kadın doğuma değil. Bekar olup doktora gitmemen kaşıntını durdurmayacak. İhmal etme yayılır, vaginanın içine. Çok kolay bir tedavisi vardır. Krem, hap vs. bir debu hastalıkların çoğu arkadan öne doğru olan tuvalet alışkanlığı. Umarım sen de öyle yapmıyorsubdur. Doğrusu önden arkaya doğru olanıdır. Geçmiş olsun. Hadi yarın hemen doktora...

hiçbir dr vajina kısmıyla ilgilenmez o özel bölüm alanıdır.Zaten cildinde bile bir sorun varsa kadın doğumcu anlar.genelde fitil veriyolar.Benım bi arkadaşımdada olmuştu fitil kullandı geçti

Back