Uyuz olma ihtimali var ne yazık ki .. hemen cildiyeye gidinMerhabalar üç gündür kaşınıyorum. Önce ellerimde kuruluk oldu sonra kaşıntılı minik pütürlü döküntüler. Kaşıdıkça pütürler büyüyor içi su dolu gibi bir görüntü alıyor.
Hamileyken de olmuştu ama el ve ayak üstünde sınırlı kalmıştı. Doğum yaptığımın ertesi günü geçmişti. Yine kış aylarıydı. Bu sefer üç günde tüm vücudumu sardı. Her yerim kaşınıyor ve pütür pütür.
Fotoğraf ekledim bunun ne olduğunu bilen var mı
İkinci fotoğraf yanak boyun. Üçüncü fotoğraf boyun göğüs
Aynısı bende oldu , kurdeşan diğer adıyla ürtiker , herşey tetikleyebilir, stres , soğuk sıcak, gıdalar, kıyafetler, bu dönemde vücudunuzu ılık, nemli tutun , tabiki doktora da görününMerhabalar üç gündür kaşınıyorum. Önce ellerimde kuruluk oldu sonra kaşıntılı minik pütürlü döküntüler. Kaşıdıkça pütürler büyüyor içi su dolu gibi bir görüntü alıyor.
Hamileyken de olmuştu ama el ve ayak üstünde sınırlı kalmıştı. Doğum yaptığımın ertesi günü geçmişti. Yine kış aylarıydı. Bu sefer üç günde tüm vücudumu sardı. Her yerim kaşınıyor ve pütür pütür.
Cildiyeye ancak yarın saat 15.00de bulabildim. Uyuz olsa evdekilere de bulaşmaz mı? Bir tek bende varUyuz olma ihtimali var ne yazık ki .. hemen cildiyeye gidin
Cildiyeye randevu bulamadığım için sabah sağlık ocağına gittim aile hekimi de ürtiker olabilir dedi. Kan verdim sonuç yarın çıkacak. Hamileyken de olmuştu kadın doğum doktoru karaciğer enzimleriyle ilgili demişti. O yüzden aile hekimi de önce tahlil yapalım dediAynısı bende oldu , kurdeşan diğer adıyla ürtiker , herşey tetikleyebilir, stres , soğuk sıcak, gıdalar, kıyafetler, bu dönemde vücudunuzu ılık, nemli tutun , tabiki doktora da görünün
Kaşınıyor mu peki. Deli gibi kaşınıyor her yerimBende de çok olmuştu. Cildim kuruymuş. Her banyomsonrasıntüm vücudumu nemlendiriyorum. Yoksa pütür pütür oluyor
Uyuz bulaşıcı değil mi eşimde ve çocuklarımda yokUyuz gibi geldi bana
Yok hiç sevmedim yakın zamandaPire de olabilir. Son zamanlarda sokak hayvanı sevdiniz mi?
Egzama benziyor Dr gittinizmiMerhabalar üç gündür kaşınıyorum. Önce ellerimde kuruluk oldu sonra kaşıntılı minik pütürlü döküntüler. Kaşıdıkça pütürler büyüyor içi su dolu gibi bir görüntü alıyor.
Evet bulasici herkeste olurdu simdiye kadar. O zaman baska bir durum. Yarina randevu alin da gidin bari. Insallah ciddi bir sey yoktur.Uyuz bulaşıcı değil mi eşimde ve çocuklarımda yok
Kronik ürtiker var bende yıllardır. Elinin üstünde olan şekilde. Tüm vücudumu sarıldığı zaman da oldu. Bikac yerde çıktığı zaman da oldu. Mutlaka doktora git. Artarsa sıkıntı verir. Sitres zamanları nuks ediyor bende.Merhabalar üç gündür kaşınıyorum. Önce ellerimde kuruluk oldu sonra kaşıntılı minik pütürlü döküntüler. Kaşıdıkça pütürler büyüyor içi su dolu gibi bir görüntü alıyor.
Henüz gitmedim randevum yarınEgzama benziyor Dr gittinizmi
Antibiyotik vermişti. Hiçbir işe yaramamıştı. Doğumdan sonraki gün geçmişti bir andaHekimin görmesi daha iyi olur . Bol su içiyor musunuz? Allah şifa versin. Hamileyken doktorunuz herhangi bir tedavi verdi mı?
Sağolun inşallahEvet bulasici herkeste olurdu simdiye kadar. O zaman baska bir durum. Yarina randevu alin da gidin bari. Insallah ciddi bir sey yoktur.
Geçmiş olsun canımsanA da çok fena bir şey tedavisi nedir acabaKronik ürtiker var bende yıllardır. Elinin üstünde olan şekilde. Tüm vücudumu sarıldığı zaman da oldu. Bikac yerde çıktığı zaman da oldu. Mutlaka doktora git. Artarsa sıkıntı verir. Sitres zamanları nuks ediyor bende.
Bulaştan bir ay sonra falan belirti gösteriyor ne yazık ki.. kızımla ben deli gibi kaşınırken eşime çok geç bulaşti.. umarım uyuz değildir tabiCildiyeye ancak yarın saat 15.00de bulabildim. Uyuz olsa evdekilere de bulaşmaz mı? Bir tek bende var
Ürtiker ilk akla gelen anlattıklarınıza göre, çok geçmiş olsunCildiyeye randevu bulamadığım için sabah sağlık ocağına gittim aile hekimi de ürtiker olabilir dedi. Kan verdim sonuç yarın çıkacak. Hamileyken de olmuştu kadın doğum doktoru karaciğer enzimleriyle ilgili demişti. O yüzden aile hekimi de önce tahlil yapalım dedi
Alerji hapı verecekler. Hadise durum hap yeter. Ama çok yaygın olunca kortizon iğnesi. Ben cocuklugumdan beri alerjik bünyeliyim. Ağır bakayım yani. Bütün vücudum alerji oldu bı kere am ürtiker değil bin beter biseydi. İki hafta hastanede yattım . Tanı koyamadilar. İki kere kanser taraması yapıldı. Tüm karaciğer kan tahlilleri. Hepsi temizdi. Tanı koyamadilar ama yoğun kortizon tedavisi ile duzelttiler. Seninki hafif. Ama dikkat et. Sitres iyi gelmiyo. Birde bu ürtiker atağı sırasında yağlı acılı baharatlı yiceklerden uzak dur.Henüz gitmedim randevum yarın
Antibiyotik vermişti. Hiçbir işe yaramamıştı. Doğumdan sonraki gün geçmişti bir anda
Sağolun inşallah
Geçmiş olsun canımsanA da çok fena bir şey tedavisi nedir acaba