• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

)kasımda salgın artacak aralıkta ölümler baslaycak(

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
MRH ARKADASLAR AZ ÖNCE TVDE BU HABERİ İZLEDIM VE TÜYLERIM DIKEN DIKEN OLDU.SAGLIK BAKANI ACIKLAMA YAPTI.DOMUZ GRIBININ ÜLKEMIZDE KASIM AYINDA HIZLA YAYILACAGINI ARALIK AYINDADA ÖLÜMLERN BASLAYACAGINI SÖYLEDİ.ALLAHIM SEN KORU.MİLLETİMİZİ.BİZLERİ.ASI ICIN YURT DISINDAKI ULKELRLE ANLASILMIS VE 25 MILYON ASI GETIRTILMIS.PEKI SIZE SORUYORUM 75 MİLYONU GECIK INSAN YASIYAN ÜLKEMIZDE 25 MILYON ASI YETERLİ OLACAKMI SIZCE.YOKSA O ASILARDA KARABORSAYAMI DÜSECEK.İNSALLAH ÖYLE BIRSEY OLMAZ VE O ASILARA GEREK KALMAZ.AMA BUNU ACIKLAYAN SAGLIK BAKI OLUNCA INANMAMAK ELDE DEGİL.:a015:

kızlar bana daha çok domuz gribi için getirtilen aşının yapılması için ticari bir söylem gibi geldi..
bilemiyorum çok mu kötü niyetliyim..:bbo:

kıme nasıl neye ınanacagımızı sasırdıkkk

gecen aylar tum tv hersey kanser yapıyor dıye haberler yapıldı
onceden kus grıbıı sımdı domuz grıbıı uffffffffff

Allah korusun yahu.. bu dünyanın gidişatı hiç iyi değil valla. her gün yeni bir sıkıntı,yeni bir hastalık çıkıyo

Aşılar 65 yaş üstü kişiler yapılmıyor.Bir de önce risk altında olan sağlık görevlilerine yurtdışı bağlantıları olan kişilere yaparlar tahminim.Ama Türkiye'de yayılmaya başladı mı önünü almak çok zor olur.Allah korusun...:Saruboceq:

Ya kızlar bende ınanmak ıstemıyorum am acıklamayı saglık bakanı yaptı.arkadasın dedıgı gıbı dunya hic ıyı bır yere gıtmıyor.sonumuzu hayır etsın.

kıme nasıl neye ınanacagımızı sasırdıkkk

gecen aylar tum tv hersey kanser yapıyor dıye haberler yapıldı
onceden kus grıbıı sımdı domuz grıbıı uffffffffff
ya bırde ortalıkta şöyle bır söylem var.guya bılımadamları bu mıkrobu gelıstırıp yayıyorllarmıs.sonra buyuk ılac firmalarıda hemn asısını cıkarıyomus.yanı bılım adamları ılac sırketlerının satısının artması ıcın yapıyorlar denıyo.valla neye ınanacagımızı sasırdık.

haberlerde 24 yaş üstüne yapılmıcak öncelikli aşı grubu çocuklar ve gençler dendi..çok şaştım valla:s

kızlar bana daha çok domuz gribi için getirtilen aşının yapılması için ticari bir söylem gibi geldi..
bilemiyorum çok mu kötü niyetliyim..:bbo:

Aynı düşünceyi paylaşıyorum:sinifsinif:
Nedense hastalıkta yurt dışından, aşılarıda yurt dışından:olmaz:

Back