Moralini bozma canım meleğine giden uzun bi yola çıktınKızlar ilaçların etkisiyle iştahım çok açıldı. Topikte sordum tüp bebek ilaçları çoğu kişinin arttırmış iştahını asla yıllardır yemem bir paket bisküvi yedim moralim bozuldu
İnşallah sonucu güzel olur iştahım hiç açılmaz normalde böyleMoralini bozma canım meleğine giden uzun bi yola çıktınnormal yarın dikkat edersin
İnşallah canım . Canın bişeyler istediğinde meyve yada kuruyemiş yemeye çalış . Elinin altında bişey yoksa 2 bardak su iç . Ben öyle yapıyorum. Listeme bakınca görürsün.İnşallah sonucu güzel olur iştahım hiç açılmaz normalde böyleçok tuhaf oldum olur olmadık şeyler istiyor canım
Güzel bir yola girdin ve ilaçların etkisiyle olan bir şey bu. Asla moralini bozma ve evde sağlı gıdalar bulundurmaları çalış. Paketli gıdaları yerine kuruyemiş, meyve olabilir. Tarçın ekle meyveye belki tatlı isteğini bastırabilir. Yarın dengelerin merak etmeİnşallah sonucu güzel olur iştahım hiç açılmaz normalde böyleçok tuhaf oldum olur olmadık şeyler istiyor canım
Bozma moralini senin şuan morale ihtiyacın var olsun yarın dikkat edip dengelersin dünyanın sonu değilya takma kafayaKızlar ilaçların etkisiyle iştahım çok açıldı. Topikte sordum tüp bebek ilaçları çoğu kişinin arttırmış iştahını asla yıllardır yemem bir paket bisküvi yedim moralim bozuldu
Evde sağlıksız şeyler bulundurmamaya çalış birşey yemek istediğinde sağlıklı şeylere gitsin elin meyve, kuruyemiş gibi...İnşallah sonucu güzel olur iştahım hiç açılmaz normalde böyleçok tuhaf oldum olur olmadık şeyler istiyor canım
Evet öyle yapmaya çalışacağım. Canım deli gibi lahmacun istedi bugün eşim yaptırmadı dedi yaptırmayalım yaptırırsak çok yeriz ama benim hala aklımda biliyor musunEvde sağlıksız şeyler bulundurmamaya çalış birşey yemek istediğinde sağlıklı şeylere gitsin elin meyve, kuruyemiş gibi...
Teşekkür ederim. Vallahi sinirlerim çok bozuldu ya dedim bu ne böyle 100 kilo olacağımBozma moralini senin şuan morale ihtiyacın var olsun yarın dikkat edip dengelersin dünyanın sonu değilya takma kafaya
Evet meyveleri tarçın eklemek mantıklıGüzel bir yola girdin ve ilaçların etkisiyle olan bir şey bu. Asla moralini bozma ve evde sağlı gıdalar bulundurmaları çalış. Paketli gıdaları yerine kuruyemiş, meyve olabilir. Tarçın ekle meyveye belki tatlı isteğini bastırabilir. Yarın dengelerin merak etme
Geçmiş olsunİyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok
Geçmiş olsun biran önce ağrılarında geçer inşaAllahİyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok
İyi yapmış Eşinide tembihle yardımcı olsun bu konuda sana. Uyuyup uyanacaksın aklından çıkmış olucak inşaAllahEvet öyle yapmaya çalışacağım. Canım deli gibi lahmacun istedi bugün eşim yaptırmadı dedi yaptırmayalım yaptırırsak çok yeriz ama benim hala aklımda biliyor musun
Öyle düşünme öyle düşünürsen öyle olur pozitif düşün herşey iyi olucak Allahın izniyleTeşekkür ederim. Vallahi sinirlerim çok bozuldu ya dedim bu ne böyle 100 kilo olacağım
Su iç erkende uyu uyanık kalırsan çok acıkırsınEvet meyveleri tarçın eklemek mantıklıonu deneyeyim. Çok bolca su içmek istiyorum Bir de midem dolu olursa belki çok canım bir şeyler istemez
İnşallah rüyamda görmemİyi yapmış Eşinide tembihle yardımcı olsun bu konuda sana. Uyuyup uyanacaksın aklından çıkmış olucak inşaAllah