Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kızlar ilaçların etkisiyle iştahım çok açıldı. Topikte sordum tüp bebek ilaçları çoğu kişinin arttırmış iştahını asla yıllardır yemem bir paket bisküvi yedim moralim bozuldu
Moralini bozma canım meleğine giden uzun bi yola çıktın normal yarın dikkat edersin

İnşallah sonucu güzel olur iştahım hiç açılmaz normalde böyle çok tuhaf oldum olur olmadık şeyler istiyor canım
İnşallah canım . Canın bişeyler istediğinde meyve yada kuruyemiş yemeye çalış . Elinin altında bişey yoksa 2 bardak su iç . Ben öyle yapıyorum. Listeme bakınca görürsün.

İnşallah sonucu güzel olur iştahım hiç açılmaz normalde böyle çok tuhaf oldum olur olmadık şeyler istiyor canım
Güzel bir yola girdin ve ilaçların etkisiyle olan bir şey bu. Asla moralini bozma ve evde sağlı gıdalar bulundurmaları çalış. Paketli gıdaları yerine kuruyemiş, meyve olabilir. Tarçın ekle meyveye belki tatlı isteğini bastırabilir. Yarın dengelerin merak etme

Kızlar ilaçların etkisiyle iştahım çok açıldı. Topikte sordum tüp bebek ilaçları çoğu kişinin arttırmış iştahını asla yıllardır yemem bir paket bisküvi yedim moralim bozuldu
Bozma moralini senin şuan morale ihtiyacın var olsun yarın dikkat edip dengelersin dünyanın sonu değilya takma kafaya

İyi akşamlar...
Dünkü menüm
Kahvaltı - 1 kase sütlü granola
Akşam mangalda 3 parça et,3 parça tavuk,1 patlıcan, 1 domates, 2 köfte , 1 lavaş .
Akşamı biraz kaçırdım
Su 2 litre
Bugünkü menüm
Kahvaltı- 2 hş yumurta, 1 salatalık, domates, yeşillik, 3 ceviz, 1 lavaş, 1 kaşık süzme peynir
Ara yarım muz 3 dilim ayva
Akşam kıymalı kabak spagetti,4 yk yoğurt
Ara 1 maden suyu
Su 3 litre
Yeşil çay 2 bardak
Sporlarımı komple hesaplayıp atıcam bir azdan
Chocolita Bonus

Evde sağlıksız şeyler bulundurmamaya çalış birşey yemek istediğinde sağlıklı şeylere gitsin elin meyve, kuruyemiş gibi...
Evet öyle yapmaya çalışacağım. Canım deli gibi lahmacun istedi bugün eşim yaptırmadı dedi yaptırmayalım yaptırırsak çok yeriz ama benim hala aklımda biliyor musun

Evet meyveleri tarçın eklemek mantıklı onu deneyeyim. Çok bolca su içmek istiyorum Bir de midem dolu olursa belki çok canım bir şeyler istemez

Bugünün menüsü
Sabah omlet,peynir 8yesil zeytin 2dilim tm buğday ekmeği

Ara
Sade Türk kahvesi ceviz 1 mandalina 1 elma 1kase kadarda patlamis misir

Akşam ton balıklı salata

Birazdan kiraz saplı çay

Yürüyüş yaptım Akşam ama 10bin adım yapamadım

İyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok
Geçmiş olsun biran önce ağrılarında geçer inşaAllah

Evet öyle yapmaya çalışacağım. Canım deli gibi lahmacun istedi bugün eşim yaptırmadı dedi yaptırmayalım yaptırırsak çok yeriz ama benim hala aklımda biliyor musun
İyi yapmış Eşinide tembihle yardımcı olsun bu konuda sana. Uyuyup uyanacaksın aklından çıkmış olucak inşaAllah

Evet meyveleri tarçın eklemek mantıklı onu deneyeyim. Çok bolca su içmek istiyorum Bir de midem dolu olursa belki çok canım bir şeyler istemez
Su iç erkende uyu uyanık kalırsan çok acıkırsın

İyi akşamlar
Sabah kahvaltıdan önce
Bir bardak limonlu su
2 bardak su
Türk kahvesi
2 dilim ekmek üzerine sürülmüs labne ve avokado yine yine yine
Öglen
Bir mandalina
Bir kahve
Akşam
Fırında patatesli tavuk
Yogurt
Cok az pılav
Bonus Chocolita

Eklentiler

• IMG_2837.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…