- 24 Nisan 2021
- 314
- 1.012
- 54
Çok özür... elde olmayan sebepler . 27 kasım sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta,salata,yarim avakado . Arada protein bar 2 mandalina. Aksam tavuk haşlama , pilav, salata
Allah kavuştursun canım sağlıkla dönsünDevam edicem kaptanım dün yine 6 saat gittim bu gece döndüm yarında kardeşim askeriye ye teslim olcak onu geçirmeye gidicem birliğe gidersem yine 6 saat git 6saat dön olacak sonrasında nasipse pazar yada pazartesi grupta aktif olurum
Annen nasıl oldu tantecimÇok özür... elde olmayan sebepler . 27 kasım sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta,salata,yarim avakado . Arada protein bar 2 mandalina. Aksam tavuk haşlama , pilav, salata
28 kasim sabah yumurra,peynir,ekmek
Arada 2 mandalina
Aksam barbunya pilaki,pilav,biraz et.
Akşam yemek saatlerim çok geçti. Suyuda 2 gündür çok çok az içebildim . Gündüz annemle ilgili çok koşturdugum için.
Umarım önumüzde hafta daha dengeli ve daha az yorucu olur. Bende daha konsantre olabilirim . Böyle zararli sey yemesemde miktarları, yemek saatlerini ve sıvı alımini dengelemekde zorlaniyorum . Şimdilik kilo almadiysam kar sayıcam.
Rahatsızdın sanırım nasıl oldun acaba ( yanlış hatırlıyorsun kusura bakma lütfen)Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
İyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yokRahatsızdın sanırım nasıl oldun acaba ( yanlış hatırlıyorsun kusura bakma lütfen)
Çok geçmiş olsunİyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinİyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok