- 24 Nisan 2021
- 309
- 978
- 54
Sağol canımAleyküm selam. Geçmiş olsun
O kaşarlı şey nedir yani bence kaşarlıİlk öğün 13.00
Son ogun biraz önce yenildi
Şifa olsun herkese mutlu akşamlar
Espicim geçen haftada söylediğim gibi cumartesiye mazereti olanlar cuma sabahından çekip tartı atabilir. Bugün akşam göndersen tok karnına doğru sonuç vermez. Esmusumda öyle yapmıştı haksızlık olmaması için yüzdesini önceki haftaya göre hesapladıkChocolita canım ben dersteyim akşam 6 da bitiyor sabah geç kaldım tartı çekmeyi unutmuşum sadece bugünlük akşam atsam olur mu ?
Ama eksi gelmişsin maşallah tok değil misin kız sen.
Ay yazmamısmiyimO kaşarlı şey nedir yani bence kaşarlı
Öğle arası karabuğday ekmeğiyle azıcık peynir yedim sadeceAma eksi gelmişsin maşallah tok değil misin kız sen.
Tamam bunu listeye alırım
Ay dikkat etmemişim ya kusura bakmayın tamam olursa daha yine çeker atarım ama tok değildim bugün akşam yemeği yememiştimEspicim geçen haftada söylediğim gibi cumartesiye mazereti olanlar cuma sabahından çekip tartı atabilir. Bugün akşam göndersen tok karnına doğru sonuç vermez. Esmusumda öyle yapmıştı haksızlık olmaması için yüzdesini önceki haftaya göre hesapladık
Yarın sabah tartıyı gönder istersen bu seferlik. Ama cuma günü alternatifi var unutmayalım
Tamam canım tekrar atmana gerek yok şimdi. Ama bundan sonra dikkat edelim haksızlık olur çünküAy dikkat etmemişim ya kusura bakmayın tamam olursa daha yine çeker atarım ama tok değildim bugün akşam yemeği yememiştim
Tamamdır Canm sabah yetişir diye düşündüm aceleyle çıkınca unutmusumTamam canım tekrar atmana gerek yok şimdi. Ama bundan sonra dikkat edelim haksızlık olur çünkü
Emeğine sağlık canımİlk sayfa güncellendi.
Bazı değişiklikler yapıldı inceleyebilirsiniz
Bugünkü Yıldız Savaşları sonucuyla ilgili bir şeyi açıklığa kavuşturup diğer bildirimlerle dönücem