kasıma çok vaar

Hayırlı olsun güzelim Allah, hepimize sağsalim kucağa almak ve analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Bende 8 haftalık hamileyim

benim bebişimde 6haftalık sayılır.hepimizin gözü aydın arkadaşlar Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..:dance::dance::dance:

Arkadaşlar Selam,
Ben de uzun bir mikro enjeksiyon uğraşılarının ardından bebeğime veya bebeklerime kavuşacağım. Hamile olduğumu 17 Martta öğrendim ve keseyi görmek için çok sabırsızlanıyorum. Tahmin edersiniz ki mikro enjeksiyonun ardından bebek sahibi olmak insanda mutluluk sarhoşluğu yapıyor.
İlk ultrasonum haftaya. Beta Hcg değerleriniz aklınızda mı, yoksa ev testleri ile hamile olduğunuzu anladınız, paylaşabilir misiniz lütfen?
Hepinize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları için bol şans diliyorum.
Sevgi ile

Arkadaşlar Selam,
Ben de uzun bir mikro enjeksiyon uğraşılarının ardından bebeğime veya bebeklerime kavuşacağım. Hamile olduğumu 17 Martta öğrendim ve keseyi görmek için çok sabırsızlanıyorum. Tahmin edersiniz ki mikro enjeksiyonun ardından bebek sahibi olmak insanda mutluluk sarhoşluğu yapıyor.
İlk ultrasonum haftaya. Beta Hcg değerleriniz aklınızda mı, yoksa ev testleri ile hamile olduğunuzu anladınız, paylaşabilir misiniz lütfen?
Hepinize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları için bol şans diliyorum.
Sevgi ile

hayırlı olsun arkadaslar allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.ben ilk 4+5 haftalıkken doktora gittim kese gözükmedi karından ultrasonla ve kan tahlilim 2655 çıktı 5+5 haftalıkken keseyi gördük kalp atışları içinde 2 hafta sonra gitcem inşallah iyidir.senin kaç haftalık cnm

X