Kaşım siyahlaştı

muzurella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
3
0
selam arkadaşlar.Çok büyük bi sorunum var canım çok sıkkın çözerseniz siz çözersiniz dedim.18 yaşındayım 1 hafta önce yataktan kalktığımda kaşlarımın siyahlaştığını farkettim sanki jilet vurmuşumda siyah siyah çıkmış arkadaşlar nedendir niyedir bilmiyorum çok endişeleniyorum hem bi problem varmı diye hemde çok kötü oldu ya bilen birileri yardım ederse sevinicem bide artık son çare kaşlarımın rengini açıcam renk açma işleminde kalıcı renk açabilirmiyim her hafta oranın rengini açmak istemiyorum 1 kere yapıyım hep öyle kalsın.Kafam çok karışık ne yapsam bilmiyorum.:KK17:

çok enteresan biranda nasıl olur böyle hiç duymamıştım :KK37:kalıcı bişey bilmiyorum illaki uzadıkça yeni kaşta koyu çıkarsa alttan yine saç gibi durum devam edecektir ...ben saçım sarı olduğu için kaşımıda boyattım 2 ay oluyor gayet iyi durumda hemen çıkmıyor yani başka bişey gelmiyor aklıma.........boyatacaksan kuaföre boyat kendin boyama dökülür falan ....

Doğrudur bende saçım hangi renk ise boyatırım hep ve uzun süre gider. Hatta dipten daha fazla :)

ilk defa duydum çok aşırı mı belli
belki size öyle gelmiştir

çok aşırı bi siyahlama değilde yüzüme orantılı hoş durmuyor normalde saçım kahverengi siyah arası açık bi renk kaşlarımda öyleydi sarımsı siyahtı şuan bildiginiz esmer siyahı oldu bende hoş durmuyor çevreme sordum olumsuz yanıtlar almadım ama eski fotolarıma bakıyorum hani fark etmiş baya şöyle kalıcı renk açmam mümkünmü ? boyatmak istemiyorum sadece rengini açmak istiyorum ama kalıcı olmaz diye hiç kalkışmak istemiyorum bilen birilerine sormadan psikolojim alt üst oldu okula gidip gelmek istemiyorum o derece canım sıkılıyor

X