Nişan Kasim da Nisanlaniyorum / Bu da benim Nisan eLbisem

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Nasil buldunuz kizlar....
Kollardaki boncuklari kendim yaptim... Kollarimda takintiliyimda, biraz kapatsin istedim...
hafif kuyrugu da var, cok cok az topuklu ayakkabi gelecek, hem rahat oynarim demi kaydirigubbakcemile2

Saclar yandan yapilicak, takma sac ile...

biraz göbegim cikmis ama o da gidecek ozamana kadar insallah :kedi:

(kizlar resimleri cikardim, malesef nisan olmadi)

Moderatör abla, ceza almak istemem, iki yere actim konuyu, söz nisan elbiseler yerinede actim ama orda yorum yapan olmadi pek, sen orayi kilitle burasi kalsin lütfen :))

Son düzenleme:
güzelmiş kıyafetin cnımmm mutluklar cnımm

cok tsk ederimmm insallah aminn

bende cok begendim cok tatli olmussun...
cok degisik bir model :)

tsklerr canim
ben bu abiyeyi dügün icin almistim kuzenim icin, baktim pisti oldum, tekrar yeni aldim... bu elbisede kaldi... calisan kadin dediki, tarlatan al süper nisanlik olur dedi.... bende böyle aldimm.... cok hosuma gitti ama... o kabarik olanlardan almak zorunda kalicaktim yoksa... o da tombis birinde hoc durmazdi :))

Öncelikle sonsuz Mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin,torun torba görmeyi nasip etsin :nazar:
Canım elbisenin rengi renk tonu harika,değişik çok beğendim.Ama nacizane bir önerim var sana,ben de kollarımı çok kafaya takarım kapatmak istiyorsan ilgiyi kollarından uzak tutman gerekir.Mesela dantelli siyah bir bolero çok yakışırdı bu elbiseye.Yandan toplanmış saçlarla çok kibar olur.Boncuklar kollarını daha çok göz önüne çıkartıyor.Olumsuz bişey yazmak istemedim sadece fikrimi söyledim canım umarım alınmamışsındır.Benimki bir öneri sadece.a.s.

Öncelikle sonsuz Mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin,torun torba görmeyi nasip etsin :nazar:
Canım elbisenin rengi renk tonu harika,değişik çok beğendim.Ama nacizane bir önerim var sana,ben de kollarımı çok kafaya takarım kapatmak istiyorsan ilgiyi kollarından uzak tutman gerekir.Mesela dantelli siyah bir bolero çok yakışırdı bu elbiseye.Yandan toplanmış saçlarla çok kibar olur.Boncuklar kollarını daha çok göz önüne çıkartıyor.Olumsuz bişey yazmak istemedim sadece fikrimi söyledim canım umarım alınmamışsındır.Benimki bir öneri sadece.a.s.

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn tsk ederim canimmm cok sagoll
begendigin icinde cok sevindim
dediklerine katiliyorumm
boncuklarda hevesim vardiii.... cok istiyordumm... ama dantelli boleroda fena fikir degill yanii... bolerosu var ama siyah......
düsünmem lazim canim sagol... yada kol sporu yapmam lazim hehe

elbisen çok hoş nişanın evdemiydi orayı kaçırdım buarada üstteki yoruma katılıyorum yani boleroylaki çok şık bolerolar var mağazalarda taşlı pullu çokta hoş durur ama kendi yaptığın boncuklarda güzel durmuş yani her durumda güle güle giy buarada göbek derdi hepimizde var merak etme yalnız değilsinkaydirigubbakcemile3 öyle abartı bişeyin yok

elbisen çok hoş nişanın evdemiydi orayı kaçırdım buarada üstteki yoruma katılıyorum yani boleroylaki çok şık bolerolar var mağazalarda taşlı pullu çokta hoş durur ama kendi yaptığın boncuklarda güzel durmuş yani her durumda güle güle giy buarada göbek derdi hepimizde var merak etme yalnız değilsinkaydirigubbakcemile3 öyle abartı bişeyin yok

cok tsk ederimmmm canimm
salonda olucak nisanim, ama aile arasi 300 kisilik (evet aile arasi oluyor bu kaydirigubbakcemile3)
bide kilo oldugu icin kabarik nisanliklardan istemedim...
bolero fikrine bakacam kizlarr sagolun

Bak bence düşün elbiseyi gerçekten çok beğendim küçük kuyruğu falan harika..Ama ben olsam hiç düşünmez dantelli boleryla tamamlardım.Hatta önden küçük siyah pırıltıl taşlı bir düğme dikiverirdim.Kibar ve şık olur hayal ettim de şimdi o heyecanla yazıyorum.Ay darısı başıma :asigim:
Hem terlersin,oynarken daha rahat edersin,çıkarabilirsin canım.Tabi yine de sen bilirsin.Kocaman kocaman mutluluklar diliyorum!a.s.

Bak bence düşün elbiseyi gerçekten çok beğendim küçük kuyruğu falan harika..Ama ben olsam hiç düşünmez dantelli boleryla tamamlardım.Hatta önden küçük siyah pırıltıl taşlı bir düğme dikiverirdim.Kibar ve şık olur hayal ettim de şimdi o heyecanla yazıyorum.Ay darısı başıma :asigim:
Hem terlersin,oynarken daha rahat edersin,çıkarabilirsin canım.Tabi yine de sen bilirsin.Kocaman kocaman mutluluklar diliyorum!a.s.

ay sen ne pozitif kizsin öyle yerim seni opuyorumnanaktan
tsk ederim tatlim
düsünücem bu dediklerini canim... hatta üzerindeki siyah dantelinin aynisindan yaptirabilse cok iyi olurdu ama ben bunu TR den aldim. ben almanyada yasiyorum... bi bakarim bulabilirsem bakicam... salona girerken giyerim artik, soguk olur burasi

bu elbisenin mavisi, gümüs rengi ve koyu pembesi vardi, ben bunu begendim

Teşekkür ederim canım :utangac:
Eğer kıyafette değişiklik yaparsan buraya da ekle lütfen bakarım arada merak ederim!
Zor yorucu ama zevkli işler bu hazırlıklar ama yine de diyorum ya darısı başıma :asigim:
Ben de koyarım inşallah bir gün fotoları buraya:enbuyukkk:

Teşekkür ederim canım :utangac:
Eğer kıyafette değişiklik yaparsan buraya da ekle lütfen bakarım arada merak ederim!
Zor yorucu ama zevkli işler bu hazırlıklar ama yine de diyorum ya darısı başıma :asigim:
Ben de koyarım inşallah bir gün fotoları buraya:enbuyukkk:

allah herkese göstersin bu günleri tatlim, insallahhh

canım bıraz daha kabarık olsa daha ıyı dururdu sankı :/
bıraz daha genıs bı tarlatanla denedınmı
ama model olrk sana gerçekten yakısmıs
boncuklar flanda hos durmus
enıste ne renk kravat takıcak buna nasl bsey olucak
nrden aldn bu arada kyafetını :) tr ye gelncemı aldn

canım bıraz daha kabarık olsa daha ıyı dururdu sankı :/
bıraz daha genıs bı tarlatanla denedınmı
ama model olrk sana gerçekten yakısmıs
boncuklar flanda hos durmus
enıste ne renk kravat takıcak buna nasl bsey olucak
nrden aldn bu arada kyafetını :) tr ye gelncemı aldn

canim bende biraz daha kabarik istedim ama etegin boyu kalkiyor ozaman olmadi...
ve beni dahada sisman gösterirdi, böyle hosuma gitti benim... ben senin gibi zayif degilim cadi :)))
TR istanbuldan aldim 500 evler den... bayrampasa...
abiyeydi bu... tarlatanla denedim hosuma gitti...

eniste bey pembe gömlek siyah gravat giycek canim

pembe gomlek sıyah kravat muhtesem olur bunu tuttum :lepi:
abiyeyi tarlatanlı hale cevırmekte ıyıymıs cnm
ne kdra aldn?
bayrampasa traflarnda uygun sanırm dmı..
olsn bolede hos olmus
haklsn tarlatan ne kdr gens olrsa o kdr kılolu gostereblrdı
ıyı secm olmus cnm
ama benım sana tavsıyem bu elbısenın modelı bıraz agır renk olarakk desen ve model olrk
o yuzden topuz daha bı guzl olr gıbı gelıo bna ne dersın
şöyle ağır bı topuz

Back