- 3 Haziran 2020
- 228
- 319
- 39
Gozun aydınKızlar beni de yazın listeye
Yeminle bende hiç bişey anlamıyorum ve bilmiyorum birde transfer olucam yaaaaaAa bb CC öğrenbana da öğret
Mesela şey dedi Esra 5.gun embriyosu 4aaa
3aaa kalite dedi hiç bsy anlamıyorum bu rakamlardanhadi aa çok iyi bb orta CC kötü desek başlarına gelen rakamlar ne ifade ediyo anlamıyorum
Yeminle bende hiç bişey anlamıyorum ve bilmiyorum birde transfer olucam yaaaaa
rakamlar hücresi ama aa da kalitesi ama bizimki ne kalite onu bilmiyorum.Aa bb CC öğrenbana da öğret
3aaa kalite dedi hiç bsy anlamıyorum bu rakamlardanhadi aa çok iyi bb orta CC kötü desek başlarına gelen rakamlar ne ifade ediyo anlamıyorum
Amin insallahhhHayirli olsun bizede nasip olsun pozitfi gormek saglikla alın kucağınıza
AaAa anladım demek ki esraya 5.gun embriyosurakamlar hücresi ama aa da kalitesi ama bizimki ne kalite onu bilmiyorum.
benim anlamadığım şeyde şu ki bana dediler ki 3.günde az ilerleyen bir embriyonuzu imha edicez ilerlemiyor 2.güne kadar güzel gelmiş 3.gün yokAaAa anladım demek ki esraya 5.gun embriyosu
4 hücreli ve 3 hücreli çok iyi kalite transfer edilmiş böyle mi ?acaba ??
Çok sağol canımGozun aydıncok sevindim adiniza canım allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet canım benim ki çok iyi kalite aa rakamlara takılmamak lazımAaAa anladım demek ki esraya 5.gun embriyosu
4 hücreli ve 3 hücreli çok iyi kalite transfer edilmiş böyle mi ?acaba ??
Şuan hastanedeyim canım transferi bekliyorum.
Öyle birsey yok sadece iki harf olurbenim anlamadığım şeyde şu ki bana dediler ki 3.günde az ilerleyen bir embriyonuzu imha edicez ilerlemiyor 2.güne kadar güzel gelmiş 3.gün yok
kimine de 2.gü transferi yapılıyor çok karışık
a az iyi
aa orta iyi
aaa çok iyi mi bilmiyorum ki
kimine de 8aaaa okuduğum da oldu
Hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun inşallah.Şuan hastanedeyim canım transferi bekliyorum.. Aşırı sıkışmışım sanırım
Şuan hastanedeyim canım transferi bekliyorum.. Aşırı sıkışmışım sanırım
Aa çok iyi kalitebenim anlamadığım şeyde şu ki bana dediler ki 3.günde az ilerleyen bir embriyonuzu imha edicez ilerlemiyor 2.güne kadar güzel gelmiş 3.gün yok
kimine de 2.gü transferi yapılıyor çok karışık
a az iyi
aa orta iyi
aaa çok iyi mi bilmiyorum ki
kimine de 8aaaa okuduğum da oldu
Ben 36yim 3üncü denemem ısrarla.istememe rağmen cift embriyo transfer edilmedi riskli goruyoruz falnlar filanlar buarada devlette tedavi goruyorum ozelde garantiye almak icin 2 embriyo transfer ediliyor keske 2 olsaydi nasip boyleymisAma 35 den sonra çift transfer deniliyordu
ay çok mutluyum senin adına ya sanki ben hamileyim ..
5.gün embriyosu 2 tane transfer edilicekAAy kolaylıkla olur inşallah transferin
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek canım
Çok teşekkür ederiiiim. Umarım hepimizin hayırlı haberlerini alırızHadi bakalım hayırlı haberlerin olsun inşallah.
Amin insallahPozitif haber almak ne güzel insanın kalbi yerinden çıkacakmış gibi sanki Allah'ım sen bizlerde "annelik" duygusunu tattır inşallah
Ben söyleyim 4aa dedikleri 4 embriyonun büyüme çapı a ic hücre kalitesi ikinci a dış hücre kalitesi hücrelerin birbirine ne kadar sıkı baglı olduguna göre a b c diye harflendirme yapılıyor.5Aa 4Aa 3Aa en iyi kalite embriyolar Ab bir tık altı ama yine de iyi kalite aa varsa zaten süperdirAa bb CC öğrenbana da öğret