Ama 35 den sonra çift transfer deniliyordu26 yaşındayım bahçeçi Fulya 2 transfer ilk deneme
Biraz ağladım zırladımAma 35 den sonra çift transfer deniliyordu
ay çok mutluyum senin adına ya sanki ben hamileyim ..
Bsy dicem niye tupbbebek tedavisi oldu yaşın dolayısıyla 2yapmakyasak diyolar26 yaşındayım bahçeçi Fulya 2 transfer ilk deneme
selin sen biliyor musun 4aaa-3aaa ne demekBsy dicem niye tupbbebek tedavisi oldu yaşın dolayısıyla 2yapmakyasak diyolar
YAptimTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor Z zeynep44044 1 Kasım transfer oldu Bekliyor Encokanneolmayisevdim 2 Kasım transfer oldu Bekliyor S Sebepsizk 2 Kasım 4aaa ve 3aaa embriyosu transfer oldu @Cosi 3 Kasım transfer oldu Bekliyor @Amanita 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @derya2526 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @Tomaaa 4 Kasım transfer oldu Bekliyor K Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu Bekliyor @gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım transfer oldu Bekliyor @kardelen yuce 8 Kasım transfer oldu Bekliyor @Macakizi2004 Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @nuray1033 10 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Transfer olacak Selin n ____ OPU olacak
Canim benimki 3 gun embriyosuYAptim
Valla hiç bilmiyorum iyi kalitenin AA olduğunu biliyorum sadeceselin sen biliyor musun 4aaa-3aaa ne demek
bana 1 embriyon 4 hücreli iyi kalie demişlerdi ne demek 4aaa ya mı geliyor ?
Cnm senin dondurulmuşmuydu transferinBiraz ağladım zırladımçok sağol canım benim
Evet gerçekten öyleBI ARKADASIN 2. GUN EMBRIYOSU TUTMUS GERCEKTEN COK UMUT VERICI BU LISTEDE AAA1234 TEBRIKLER
Insallah sonu guzel olurYok buyuk sehir hastanesi ewt esim kndi icin gittiginde vermisler basa gelen çekilir napalim bizimde nasibimiz bu normal annelerden daha cok aci cekices mutlulugumuz icin elbet bi sebebi vardirumarim son olur
Bizde genetik sıkıntı var iki düştüğüm var araştırsan birçok İnan var böyleBsy dicem niye tupbbebek tedavisi oldu yaşın dolayısıyla 2yapmakyasak diyolar
Hadi hayırlı haberlerle inşallahBenimde patoloji sonucum çıkmış bugün yada yarın gidicem sonuç almak için
Rabbim kucağını doldursun gerçekten çok mutlu oldum senin adınaBizde genetik sıkıntı var iki düştüğüm var araştırsan birçok İnan var böyle
Hayirli olsun bizede nasip olsun pozitfi gormek saglikla alın kucağınızaButun guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, Allah hepimizin kucagini doldursun. Hepinizden guzel haberleri bekliyorum canlar
5 pozitif var katlanarak cogaliriz insallahhhh sağlıklaTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor Z zeynep44044 1 Kasım transfer oldu Bekliyor Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu Bekliyor S Sebepsizk 2 Kasım 4aaa ve 3aaa embriyosu transfer oldu @Cosi 3 Kasım transfer oldu Bekliyor @Amanita 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @derya2526 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @Tomaaa 4 Kasım transfer oldu Bekliyor K Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu Bekliyor @gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım transfer oldu Bekliyor @kardelen yuce 8 Kasım transfer oldu Bekliyor @Macakizi2004 Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @nuray1033 10 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Transfer olacak Selin n ____ OPU olacak
Aa bb CC öğrenHazır çapaya gidiyorken dur bende Dr görürsem sorayım kalite hücre başka ne var kızlar yazın aklımda kalmasın bilgi edineyim tam