- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ümitsiz olmak yok buraya kadar gelmemize vesile olan mevlam sonrasının da bizim için güzel ve hayırlı kılar inşallah bende bazen negatif düşünceye gidiyorum ama sonra içim hemen pozitif oluyor dedim yaa normalde sürekli negatif olan bir insanım benİnşallah benim her geçen gün bir tık daha düşüyor ümidim bilmiyorum nedenini belkide sadece 1 embriyom olduğu içindir.
AaaaAA yaptın miiiiiKızlar bugün transferin 8.günü testi atıyorum
Gozun aydin canim hamilesinnn kacinci gun embriyosuyduKızlar bugün transferin 8.günü testi atıyorum
O kadar net kiiiii görmemek mümkün değilVar mı kızlar
5. Gün embriyosu 4AA 3 AAGozun aydin canim hamilesinnn kacinci gun embriyosuydu
Allah razı olsun arkadaşım allah bu yolda olan herkese yardım etsin maddi manevi çok zor çokO kadar net kiiiii görmemek mümkün değilHayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin kucağina almayı nasip etsin
Yaw walla yapiyorum sakinlik dua hersey ama ultrason bile acitiyo anlamiyorum bak igneyle delip dessinler kolumu bacagimi ama orasi canimi aliyo tövbeBenimde canım çok tatlı25 yaşına kadar hastaneye gitmemiş bir insan olarak şimdi o kadar zor geliyor ki iğneler ilaçlar ama herşey bir nefes olabilmek için besmele çek Allah (c.c) isimlerini oku işlemler esnasında onun izni ile ağrısız sızısız geçer inşallah bütün çabalarımız güzel yol alır
Aaa ikizde olabilir5. Gün embriyosu 4AA 3 AA
Sakın ümitsiz olma sakın allah var bak benim hiçbir belirtim yoktu şimdi test yaptım çıktı allah senin de kucağını boş bırakmasınİnşallah benim her geçen gün bir tık daha düşüyor ümidim bilmiyorum nedenini belkide sadece 1 embriyom olduğu içindir.
ayyyyyy çok sevindim göz yaşım pıtttt
Hiç bilmiyorum canımAaa ikizde olabilir
Konusurken bile tepkilerime gülüyorum korkudan her sekle giriyorum cektirdimde bilmiyodum acisini bi bilincli gitmek var bi bilmeden bilgi iyi degilmis onu anladim simdi yusuf yusufOoo sen hsg çektirmişsin anestezisiz ben onu bile anesteziyle çektirdimhisteroskopiden önce rahimin açılması için vajinal bir fitil yapiyorlar birde dil altı hap veriyorlar belki rahim açıldığından rahat geçirdim ben. Sen hsg çektirdiysen bunuda yaptirirsin gibi geliyor bana
4aaa 3aaa ne demek5. Gün embriyosu 4AA 3 AA
Allah hepiniz den razı olsun kızlarayyyyyy çok sevindim göz yaşım pıtttt
Gözün aydın olsun canım Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin