- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Merakla bekliyorum inşallah tutunmuştur.Sormaya benimde adet belirtileri var nasip artık yarın test günüm
İnş cnm bnm inşşşşş adet belirtileri bağlayınca çok üzüldüm olmadı dedim kendi kendimeMerakla bekliyorum inşallah tutunmuştur.
Yani pskolojimizle alakalı bekleyelim bakalım hastaneye gidip test vereceksin evde idrar da mı deneyeceksin ?İnş cnm bnm inşşşşş adet belirtileri bağlayınca çok üzüldüm olmadı dedim kendi kendime
En hayırlısı neyse o olsun temennimiz olumlulardan yana gönlümüzde öyle
bakalım bekleyelim bende anlamadım zaten.
Hastaneye gitcem kan vercem doktorum arayıp sonucu vercekYani pskolojimizle alakalı bekleyelim bakalım hastaneye gidip test vereceksin evde idrar da mı deneyeceksin ?
Zeynep seninki kacinci gun embriyosu kac tane konduİnş cnm bnm inşşşşş adet belirtileri bağlayınca çok üzüldüm olmadı dedim kendi kendime
Amin inşallah çok güzel demişsin bizimde imtihanımız bu forumda okuyorum bazen istemiyorum hatta dün okudum evliymiş 3 haftalık bebek ayrılacakmış aldırmak istiyor bizde rüyamızda bebek görsek mutlu oluyoruz rabbim ne eylerse güzel eyler...Transfer olmayi bekleyen ve bu ugurda cabalayan tum arkadaslarada rabbim saglikli hayirli evlatlar versin kucaklarini doldursun. Bence anne olmayi en cok anne olmak icin bu kadar ugrasanlar hakediyor. Kimiside gidiyor cope atiyor biz bulmak icin sagligimizi feda ediyoruz. Tabi ki Rabbim en iysiini bilendir.kimsenin cabasini bosa cikarmasin❤
Ayyyy çok heyecanlı ya ben olsa heyecandan ölürdüm kesinHastaneye gitcem kan vercem doktorum arayıp sonucu vercek
Aaa simdimi gidiyorsunnn hadi bakalim guzel haberlerle gelllHastaneye gitcem kan vercem doktorum arayıp sonucu vercek
İnşallah benim her geçen gün bir tık daha düşüyor ümidim bilmiyorum nedenini belkide sadece 1 embriyom olduğu içindir.İnşallah hayırlı haberler yakındır bizede hepimize de
Yok yarın cnm bnm yarın test günümAaa simdimi gidiyorsunnn hadi bakalim guzel haberlerle gelll
Benim en umutsuz transferim cocuklariminkiydi oda olduİnşallah benim her geçen gün bir tık daha düşüyor ümidim bilmiyorum nedenini belkide sadece 1 embriyom olduğu içindir.
Mucizeler beklenmedik anda gelir zaten ama sen yine de olumlu düşünİnşallah benim her geçen gün bir tık daha düşüyor ümidim bilmiyorum nedenini belkide sadece 1 embriyom olduğu içindir.
Gece uyku tutmaz artık seniYok yarın cnm bnm yarın test günüm
İnşallah canım sağol.Benim en umutsuz transferim cocuklariminkiydi oda olduinan sende guzel haberler alirsin
İnşallah öyle olur yaaMucizeler beklenmedik anda gelir zaten ama sen yine de olumlu düşün
İnsallahhhhInsallh herkes hamile kalir sonra 2021 hamis grubu olur burasi