- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Maşallllah cnm gözün aydın belirtin neydiCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Gozunaydin canim hayirli olsun. Kacinci gun embriyosudu belirtin oldumuCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Benimde patoloji sonucum çıkmış bugün yada yarın gidicem sonuç almak içinTünaydın kuşum anca gelebildim
Ay kafalarimiz hep belirtdeMaşallllah cnm gözün aydın belirtin neydi
Amin insallah canimGözün aydın rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
darısı da bizlere.
Bir tek goguslerimde hassasiyet vardi baska yoktu. Iki gundur de adet sancisi gibi sancim var ama 5 saniye suren gunde belki 1-2 defa. Belirtim yok denicek kadar azBelirtin var mıydı canım
Ay hadi inşallah al bakalım ne olacak transfere bir adım daha yakınsın o zaman dimiBenimde patoloji sonucum çıkmış bugün yada yarın gidicem sonuç almak için
Hadi gözün aydın canım mevlam sağlıklı şekilde kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Yüzünü güldüren sonuçlar alasın inşallah sen de canımBenimde patoloji sonucum çıkmış bugün yada yarın gidicem sonuç almak için
Sormaya benimde adet belirtileri var nasip artık yarın test günümAy kafalarimiz hep belirtdesonuca az kala
Ilk kan degerin neydiCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Aminnn insallah darisi sizin de basinizaHadi gözün aydın canım mevlam sağlıklı şekilde kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hem sonuç Dr a göstericem hemde rahim genişletmek için ilaç vereceklermiş sanırım en son hemşire öyle demişti bana bu adetim de de transfer işlemi olacak ama nasıl olacak hala bir bilgi edinemedim buna dair tam olarakAy hadi inşallah al bakalım ne olacak transfere bir adım daha yakınsın o zaman dimi
bana 2.adetinde ara demişlerdi adetli muayane mi edecek ki beni yumurtalarla işi yok artık ama rahim duvarsına vs mi bakacak ?
Sana da hamileyim haberi vermek nasip olsun inşallahSormaya benimde adet belirtileri var nasip artık yarın test günüm
147 cikti, insallah bugun fuzel haberleri de alirim ikinci kan degerimdeIlk kan degerin neydibenim 8 sene once ilk kan degerim 12. Gun 222 di hic unutmuyorum
Ilk kan degerin neydiCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Insallah buraya kocaman HAMILEYIMMMMMM yazarsin canimmm inan hepinize rabbim taddirsin bu duyguyu benim iki cocugum olmasina ragmen ben bile heyecanliyim demekki cocuk istegi surekli yenilenen biseySormaya benimde adet belirtileri var nasip artık yarın test günüm
Amin gülüm inşallah inşallah netten bakalmadım açılmadı sayfa mecbur hastaneye gidicemYüzünü güldüren sonuçlar alasın inşallah sen de canım
En hayırlısı neyse o olsun temennimiz olumlulardan yana gönlümüzde öyleHem sonuç Dr a göstericem hemde rahim genişletmek için ilaç vereceklermiş sanırım en son hemşire öyle demişti bana bu adetim de de transfer işlemi olacak ama nasıl olacak hala bir bilgi edinemedim buna dair tam olarak
Alirsin canimmmm ❤147 cikti, insallah bugun fuzel haberleri de alirim ikinci kan degerimde
Ilk kan degerin neydibenim 8 sene once ilk kan degerim 12. Gun 222 di hic unutmuyorum
Insallah buraya kocaman HAMILEYIMMMMMM yazarsin canimmm inan hepinize rabbim taddirsin bu duyguyu benim iki cocugum olmasina ragmen ben bile heyecanliyim demekki cocuk istegi surekli yenilenen bisey