Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bende sanki adet olck gibiyim sağ kasığım belim her dakika lavavoya gidiyorum hastamı oldum diye
Insallh adet olmayiz hamile oluruz goguslerimde cok hassas tup bebekte en sevmedigim surec bu bekeleme sureci gercekten geriyor gerilim filmi gibi bide ilaclar hepimizi cok duygusal yapiyor malesef belkide ondan

Aci oranim fazla sanirim oyuzden yandim inşallah korktuğum gibi olmaz
Benimde canım çok tatlı 25 yaşına kadar hastaneye gitmemiş bir insan olarak şimdi o kadar zor geliyor ki iğneler ilaçlar ama herşey bir nefes olabilmek için besmele çek Allah (c.c) isimlerini oku işlemler esnasında onun izni ile ağrısız sızısız geçer inşallah bütün çabalarımız güzel yol alır

Ooo sen hsg çektirmişsin anestezisiz ben onu bile anesteziyle çektirdim histeroskopiden önce rahimin açılması için vajinal bir fitil yapiyorlar birde dil altı hap veriyorlar belki rahim açıldığından rahat geçirdim ben. Sen hsg çektirdiysen bunuda yaptirirsin gibi geliyor bana

Canim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Gözün aydın rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
darısı da bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…