Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar akşama doğru kasıklarım belim nasıl ağrıyo sanki hasta olck gibi belimde ağrıyo test günüm perşembe
Anlamadım nasıl birsey korkuyorum
Bunlarin hiç birine takılma canım ilaçların etkisi olabileceği gibi yerleşme tutunma etkileri de olabilir. 1 gün kaldı sık dişini yüzünü güldüren haberi alırsın insallahhhh

Amh baktirmis mıydın peki canım inan ki ben de çok üzüldüm yaşadığın dduruma
Yakin zamanda bakılmadi ki hic birsey.
Hic test yapmiyorlar sadece muayne edip gonderiyorlar bide söktürücü veriliyor o kadar.
Bende bilmiyorum ne yapacagimi doktorumla acik acik konusucagaim .
Endislenmemek elde degil ne yazikki

Bizde de durum aynı.. bizde morfolojide baş anamolisi %70 yazıyordu. Genetik materyal de başta olduğu için doktor muhakak bakalım dedi. Ama bi kaç tüp bebek yaptıran ile konuştum. Rutin isteniyormuş..
Doktoruna sor istersen

Acikcasi hic sanmiyorum klomen bile beni yamulttu düşün asilamada da sknti yaşadım sanirim bn cok aci ceken bi vücuda sahibim zerresini bile zirvede yasatiyo hsg de bayilcaktim artik bitsin die bagirmistim simdi komik geliyoda o an cok sknti umarim aci oranim düşük olur

Bir üniversite hastanesinde basladiysaniz mutlaka orda da istiyorlar elindeki cogu tahlili kabul etmiyolar orda listeyi esine vermislerdi dimi konuyu yanlis hatirlamiyorum zaten bir doktorunkini bi doktor istemeyebiliyo
Yok buyuk sehir hastanesi ewt esim kndi icin gittiginde vermisler basa gelen çekilir napalim bizimde nasibimiz bu normal annelerden daha cok aci cekices mutlulugumuz icin elbet bi sebebi vardir umarim son olur

Bnde hs den önce cok stres vs adetim cok kotuydu bi 16 gun arayla bi 50 hatta 70 gunu gectigi oldu bayadir duzenli arada cok nadir duzen bozuluyo demekki kisiden kisiye etkisi umarim iyi olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…