Bunlarin hiç birine takılma canım ilaçların etkisi olabileceği gibi yerleşme tutunma etkileri de olabilir. 1 gün kaldı sık dişini yüzünü güldüren haberi alırsın insallahhhhKızlar akşama doğru kasıklarım belim nasıl ağrıyo sanki hasta olck gibi belimde ağrıyo test günüm perşembe
Anlamadım nasıl birsey korkuyorum
İnş cnm yaaaa çok kötü oldum uzandım şuan kasıklarım çok kötüBunlarin hiç birine takılma canım ilaçların etkisi olabileceği gibi yerleşme tutunma etkileri de olabilir. 1 gün kaldı sık dişini yüzünü güldüren haberi alırsın insallahhhh
Yerleşmedir insallahhhh yaaaİnş cnm yaaaa çok kötü oldum uzandım şuan kasıklarım çok kötü
Allah razı olsun kasıklarım ağrıyor biran hasta oldum dedim akıntımda coğalmış birazOlacak inşallah gönülden diliyorum sizin için
Olabilir yinede 10.gün kan verBen 4 kasımda taze 3. gün embriyosu transfer oldum bugün transfer gününü saymadan 5. gündü evde erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. çatlatma iğnesini 30 ekimde olmuştum onun etkisi olabilir mi
Yakıninda hastane yokmu canım.git bi kan ver bence sen sonucu gor rahatla perşembeyi bekleme cok stres yapiyosunKızlar akşama doğru kasıklarım belim nasıl ağrıyo sanki hasta olck gibi belimde ağrıyo test günüm perşembe
Anlamadım nasıl birsey korkuyorum
Regl olmayacaksınız, umarım hamilelik haberi alacaksınız, ppzitif düşünmeye çalışın, kendinizi bişeylerle oyalayınAllah razı olsun kasıklarım ağrıyor biran hasta oldum dedim akıntımda coğalmış biraz
teşekkür ederimOlabilir yinede 10.gün kan ver
Yakin zamanda bakılmadi ki hic birsey.Amh baktirmis mıydın peki canım inan ki ben de çok üzüldüm yaşadığın dduruma
Histereskopi oncesi 10 tane yumurtam toplandi 4 tane embryomuz olustuAmh baktirmis mıydın peki canım inan ki ben de çok üzüldüm yaşadığın dduruma
Sen estrofem progestan falan kullanmıyor musun canım bunları kullanıyorsan adet olmazsın zaten kullandığın süreceAllah razı olsun kasıklarım ağrıyor biran hasta oldum dedim akıntımda coğalmış biraz
Evet kulanıyorum cnmSen estrofem progestan falan kullanmıyor musun canım bunları kullanıyorsan adet olmazsın zaten kullandığın sürece
Bizde de durum aynı.. bizde morfolojide baş anamolisi %70 yazıyordu. Genetik materyal de başta olduğu için doktor muhakak bakalım dedi. Ama bi kaç tüp bebek yaptıran ile konuştum. Rutin isteniyormuş..Ben de tedaviye yeni basliycam kromozom analizi falan istemedi normal hormon testleri rahim filmi gördü tamam eşimde spermiyogram verdi işte adetin 2.günü gel başlayalım dedi . Eşimden kan testleri istedi bir de tamam Gelisen yumurtani degerlendirin derken sizden ümidi var demek kibiz de hiç ümit yok morfoloji 0 sayı az ileri hız 0
Aci oranim fazla sanirim oyuzden yandim inşallah korktuğum gibi olmazEee doğru ama napimbende ağrı oldu sizde de olacak değil ki
Geçmiş olsun canım bu ara herkezde boğaz ve kulak enfeksiyonları duyuyorum hayirmi bilmem ama ii degil bu duyumlar rabbim tez zamanda şifa nasip etsin inşallahBoğazım enfeksiyon olmuş hastanedeydim valla anca girebildim
Acikcasi hic sanmiyorum klomen bile beni yamulttu düşün asilamada da sknti yaşadım sanirim bn cok aci ceken bi vücuda sahibim zerresini bile zirvede yasatiyo hsg de bayilcaktim artik bitsin die bagirmistimCanim benimde tam tersi olduben biraz korkak acı eşiği düşük birisiyim o yüzden histeroskopi lafını duyar duymaz anestezi istedim ama doktorumda ofis histeroskopi basit bir işlem hiç gerek yok diye ısrar etti ve neticede doktoru dinledim ama oraya gittiğimde ki korkumu görmen lazımdı şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu ama dayanilamayacak kadar degildi hatta çizikte atıldı ama onu hiç hissetmedim. Çıkınca iyiki anestezi almamışım dedim ama herkesin acı eşiği farklı inşallah seninkide kolaylıkla geçer
Yok buyuk sehir hastanesi ewt esim kndi icin gittiginde vermisler basa gelen çekilir napalim bizimde nasibimiz bu normal annelerden daha cok aci cekices mutlulugumuz icin elbet bi sebebi vardirBir üniversite hastanesinde basladiysaniz mutlaka orda da istiyorlar elindeki cogu tahlili kabul etmiyolar orda listeyi esine vermislerdi dimi konuyu yanlis hatirlamiyorum zaten bir doktorunkini bi doktor istemeyebiliyo
Bnde hs den önce cok stres vs adetim cok kotuydu bi 16 gun arayla bi 50 hatta 70 gunu gectigi oldu bayadir duzenli arada cok nadir duzen bozuluyo demekki kisiden kisiye etkisi umarim iyi olursun cnm2 ayı geçti histereskopi oldum o zamandan beri ertleniyor surekli .düzene oturmadı bir türlü rahim duvarı esit kalinlasmiyor .
Ilacla adet oluyorum.
Normalde histereskopi oncesi adetlerim cok duzenliydi.
Bir sorun yok diyorlar ama benim düzenimde hic yok.
Emin olmak icin farkli hastaneye bile gittim .
Bir sorun yok ama rahim duvari bu sekildeyken trsnsfer yapamayacaklarini soyluyorlar.
Histereskopi oncesi boyle bir sorunum yoktu simdi niye boyle oluyor bilmiyoruz .
Doktoruma gelirsek de soyle oldu;
Esim ahmet hocada tedavideydi bize doktor sectinizmi diye sordu.bizde daha karar vermedik dedik fuat hocaya yonlendirdi direk.
Suanda bir sknti gormedim diktorumdan yana guler yuzlu ,ilgili.
Ali sami hocayi dusunuyorduk aslinda bi arkadasimiz ali sami hocada ikizlerini kucaklarina aldılar