Teşekkür ederim canım her şeyim hazır Rahim filmimi cektirdim bir şey çıkmadıHayırlı olur inşallah tedavin. Rahim filmi çektir mutlaka rahim filmi çektirmeden tüpe başlama
Doktor değiştir canım yani yapılan işlem mi hatalı oldu acaba tek doktorla kalma mutlaka 3 ayrı doktor görsünAdetle rahim duvari dokulecekmis yenilecekmis oyle bakikacakmis her ay
Niye boyle olabilecegine dair bisey de soylenmiyor biseye de bakilmiyor geri gonderiliuorum.
Ee adette olamiyorum ben
Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah kaset test yaptın mı erken gebelik testi falanBnm kantesti günüm persembe dua edermisiniz banada…çok sitresliyim ağrımda yok korkuyorum çooook hafif bir sağ kasığım sızlıyo okadar..16 yıldır istiyorum olmadı evladımçok üzülüyorum 5.gün embriyorsu idi ve taze transferdi
Farkli bi hastanede doktora gittim medova da seçil kahveci var tup bebek doktoru .Doktor değiştir canım yani yapılan işlem mi hatalı oldu acaba tek doktorla kalma mutlaka 3 ayrı doktor görsün
Eski yazını gördüm heralde ben tamam canım çok güzelTeşekkür ederim canım her şeyim hazır Rahim filmimi cektirdim bir şey çıkmadı
Yok cnm 4.günü yapmıştım o negatifti dahada korktum gününü bkliyomRabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah kaset test yaptın mı erken gebelik testi falan
Sağol kuzum
Amh baktirmis mıydın peki canım inan ki ben de çok üzüldüm yaşadığın ddurumaFarkli bi hastanede doktora gittim medova da seçil kahveci var tup bebek doktoru .
Bende suphelendim yanlis bisi mi oldu acaba diye ama gittigim doktorda zannetmem dedi.muayne etti bi sorun yok dedi.
Tabi farkli bi test,operasyon yapilmasi gerekiyormu bilmiyorum hic.
Bu gidisle bi operasyon daha olacagim sanirim bana hic normal gelmiyor bu durum.
Bi ara adet disi kanamam oldu baya agrili ve çok yogun kanamalı ona da anlam veremedim 12 gun boyunca .
Çok endiseleniyorum bu durumdan
Birde histereskopi sonrası doktorum nasil gectigkni sordugumda zor bi ameliyatti ama guzel gecti dedi
Aynen en güzeli eenn doğrusu beklemek kan testi gününüYok cnm 4.günü yapmıştım o negatifti dahada korktum gününü bkliyom
Merhabalar Siz nerede başlayacaksınız tedaviye... Ben hemen başlarım sanıyrdum ama doktor hemen olmuyor dedi. Testler verecekler galiba...Sağol kuzumtüm şifa bekleyenlere insallahh
Çok sevindim canım senin adına yarın benden başlıyorum Aygül hocayaBenim amh düşük her ay 1 yumurta oluyordu prp yapti doktorum sayi 6 ya cikti mucize resmen3 u toplandi ve de 5 e geldi..gercekten sayıdan cok labratuvar cok onemliymis iyice anladim
Hisar Intercontinental de başlayacağım canım neden hemen olmuyor dedi acaba hormon testlerin rahim filmin sıkıntı yoksa hemen başlarsın aslındaMerhabalar Siz nerede başlayacaksınız tedaviye... Ben hemen başlarım sanıyrdum ama doktor hemen olmuyor dedi. Testler verecekler galiba...
Olacak inşallah gönülden diliyorum sizin içinBnm kantesti günüm persembe dua edermisiniz banada…çok sitresliyim ağrımda yok korkuyorum çooook hafif bir sağ kasığım sızlıyo okadar..16 yıldır istiyorum olmadı evladımçok üzülüyorum 5.gün embriyorsu idi ve taze transferdi
Aaa çok yakın evime :) Orası da mı yapıyorHisar Intercontinental de başlayacağım canım neden hemen olmuyor dedi acaba hormon testlerin rahim filmin sıkıntı yoksa hemen başlarsın aslında
Ben de tedaviye yeni basliycam kromozom analizi falan istemedi normal hormon testleri rahim filmi gördü tamam eşimde spermiyogram verdi işte adetin 2.günü gel başlayalım dedi . Eşimden kan testleri istedi bir de tamam Gelisen yumurtani degerlendirin derken sizden ümidi var demek kiAaa çok yakın evime :) Orası da mı yapıyor
Doktor korozom analizi istedi. 3-4 haftada
Çıkıyor. Benim regl 20-22 kasım arası.. regl 2. Günü geleyim mi dedim. Du bakalaım bi regl gelsinde sonra bakarız dedi. Gelişen yumurtam vardı siz onu değerlendirin dedi.. Bende anlamadım