Ayın 11 ri dedi doktor kaç emriyo konuldu kaçıncı gündü cnmTest gunun ne zaman
Çift embriyo 3. Gun :)Ayın 11 ri dedi doktor kaç emriyo konuldu kaçıncı gündü cnm
4 tane olmasi cok iyi :) az olsun saglikli olsun inan sayi onemli degil. Ilk tedavimde neler yasadim anlatamam cok zordu hem ilkti hemde tek yumurta bulundu Ultrasonda 7 folikül gorunmesjne ragmen tam bi hayal kirikligiydi o gunler sukur gectiCanım benim 9 yumurta toplandi bugün ilk günü 4 tane döllendi dedi onlar takip edilecekmiş ilk duyduğumda tedirgin oldum ama şimdi sizler sayesinde biraz daha olumlu düşünmeye başladım nasip kısmet ne diyelim
Almanyadayim ben.Ben merkez seçimimi bahceciden yana yaptım siz nereleri tercih ettiniz
Bnmde çift cnm 5.gün embriyosu inş güzel haber alırızÇift embriyo 3. Gun :)
4 tane olmasi cok iyi :) az olsun saglikli olsun inan sayi onemli degil. Ilk tedavimde neler yasadim anlatamam cok zordu hem ilkti hemde tek yumurta bulundu Ultrasonda 7 folikül gorunmesjne ragmen tam bi hayal kirikligiydi o gunler sukur gecti
İnşallah canm senin test gunun yakin benim haftaya saliBnmde çift cnm 5.gün embriyosu inş güzel haber alırız
Aramızda iki gün var ama transferdeİnşallah canm senin test gunun yakin benim haftaya sali
Bilmiyorum bana 16 kasim dendi 4 kasimda transfer oldum. 13 mu 14 . Gun orda olcam işteAramızda iki gün var ama transferde
Vardır bundada bir hayır vaktini bekliyordur bizim onu bekledigimiz gibi hakkında hayırlısı olsunMerhabalar kızlar
Benimde raporumun son günü idi
Hemşirem ile konuşup yarın olan kan tahlilimi bugün yaptırabilir miyim dedim
İse başlamadan öğrenip ona göre şekil alacaktım
2adet 3.gun embriyosu bugün 11.gunum test sonucum 1.27 negatif çıktı
Tekrar kan vermem gerekmediği ve ilaçları bırakabilecegim söylendi
Sonucu kabullenmek biraz zor oldu açıkçası fakat kürtajı yaşayan biri olarak bana sağlıkli gebelik sağlıklı çocuk olması için çok dua ettim
Hayırlısını çok çok istedim
Süreç çok zor ve çok yıpratıcı geldi ama severek başladım sonu hayırlı olmadı
Sonuç bekleyen tedavisi devam eden başlayacak olan tüm kardeşlerime Rabbim kolaylıklar versinYardımcısı olsun inşallah bu yollarda
Topigin ilk negatifini vermek istemezdim kızlar ama hayatın maalesef bir parçası.Durumumu kabullenmek ve sizlerle başladığım bu süreci sizlerin de bilme hakkı olduğunu düşünerek yazıyorum
Topigin ilk ve son nazar boncuğu olsun İnşallah
Sizlere dua etmeye devam edeceğim
Kullandigimiz ilaclardan dolayi olabiliyor goguste agri bel ben ayagimi uzatinca kasiklarim siddetli agriyordu uzatmaya korkuyodumKizlar merhaba bisey sorucam gecen pazartesi opu oldum ama bugun siddetli bel ve kasik agrim var ve goguslerim dokununca cok sizliyor opu'dan sonra normal mi birde benim hic gogsum agrimazdi. Birde opu olduktan sonra regl zamanindami geliyor yine
Hı bn 2 kasım sandım..bende 1 kasımda oldumBilmiyorum bana 16 kasim dendi 4 kasimda transfer oldum. 13 mu 14 . Gun orda olcam işte
Ama test yaparım oncesinde durmam
Rabbim boyle ilerlemeyi nasip etsin cok.sevindim adinizaMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Amin inşallahRabbim boyle ilerlemeyi nasip etsin cok.sevindim adinizabizlerese nasip olsun insallah
Evet yapıyor ben açken almamaya çalıştımKızlar estrofem ilacı midemi felaket bulandırıyo ne yesem o tad var damağımda sizdede oluyormu
Amin inşallah sağol canımNe desem ne yazsam bilemedim Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah üzülme güzel mevlam seninde gönlünü hoş eder elbet daha zamanı var gerçekten demekki
Kimin ki hemen opu sonrası oluyor sanırım kimisi gününe yakın ben günüme yakın olmuştum opudan 2 hafta sonra yani
Rabbim hayırlı etsin inşallah
Aralık için daha açılmadı topik canım şimdilik bu topik çatısı altındayız insallah aralığa kalmadan olur işlemlerimizhepimizin
ayyy masallah masallahh cok sevindimm canim benimMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
ya bana hic oyle olmadi masallah benim ictahimi aciyidu surejli doymak bilmiyodum ya resmen bu tedaviye basladim basliyali dana gibi oldumKızlar estrofem ilacı midemi felaket bulandırıyo ne yesem o tad var damağımda sizdede oluyormu
canim ben ilk bahcecide basladim ebru hanimla sonra yasadigim sehirdeki yere tasidim emriyolari ilk demeyi orda yaptik negatif sonuclandi burda 1 kere tuttu dustu simdi son kalan embriyolarimi koydurucam bakalimBen merkez seçimimi bahceciden yana yaptım siz nereleri tercih ettiniz