Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ayın 11 ri dedi doktor kaç emriyo konuldu kaçıncı gündü cnm
Çift embriyo 3. Gun :)
4 tane olmasi cok iyi :) az olsun saglikli olsun inan sayi onemli degil. Ilk tedavimde neler yasadim anlatamam cok zordu hem ilkti hemde tek yumurta bulundu Ultrasonda 7 folikül gorunmesjne ragmen tam bi hayal kirikligiydi o gunler sukur gecti

Bnmde çift cnm 5.gün embriyosu inş güzel haber alırız

Vardır bundada bir hayır vaktini bekliyordur bizim onu bekledigimiz gibi hakkında hayırlısı olsun

Kizlar merhaba bisey sorucam gecen pazartesi opu oldum ama bugun siddetli bel ve kasik agrim var ve goguslerim dokununca cok sizliyor opu'dan sonra normal mi birde benim hic gogsum agrimazdi. Birde opu olduktan sonra regl zamanindami geliyor yine
Kullandigimiz ilaclardan dolayi olabiliyor goguste agri bel ben ayagimi uzatinca kasiklarim siddetli agriyordu uzatmaya korkuyodum

Rabbim boyle ilerlemeyi nasip etsin cok.sevindim adiniza bizlerese nasip olsun insallah

Amin inşallah sağol canım

ayyy masallah masallahh cok sevindimm canim benim ❤❤❤ya bisi diycrm daha onceki topiklerde varmiydin ismim cok tanidik geldi banada
allahim insallah devaminida getirsin hadi bakalim bu senin kacinci denemendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…