Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün aradılar 9 yumurtanın 7 si olgun sadece dediler bunlarında 4 ü döllendi. Yarın bölünmelerini takip edicez dediler. Benim hamile kalamama olayım psikolojik nedenlere bağlı olduğu söyleniyor bir oğlum var gecen sene kürtaj sebebiyle birazcık dengem alt üst oldu bir problem yok demelerine ragmen oluşan yumurta az mı yoksa olması gerektiği kadar mi anlamadım

BuNu hiç almasak olmuyor mu
Sen suan hangi surectesin

Doktorun ne verirse o kullanılacak

Bende tek igne ve hap ver mesela

Sakin kullanmayın falan da biraz ağır olmuş
Oyle şey olur mu herkesin durumu tedavisi farklı ağrin oldu mu ara hekimi farklı şema versin

Hayirlisi olsun

Herkesde farklı oluyor

Ayrica 10 tane yumurta toplansa döllense 10 tane mi doğuracaz

Tabiki hepsini doğurmak mümkün değil ama forumlarda okuyorum çok daha fazla yumurta olup transfere kadar 1 2 tane anca kalıyor. Benim ki az sayıda olunca biraz tedirgin oldum

22 ve fazlası yumurta toplanan biri vardı 2 si dollenmis

10 yumurta toplanıp 5 tane tutan var

Şans ve biyolojik süreç herkesde farklı

BeN de reglimi bekliyorum başlamak için bizim ilk olduğu için yumurta toplama olacak sizin var mı yumurta yoksa tüm tedaviye mi baştan
yok tatlim benim var son 3 yumurtam kaldi
hepsini koydurucaz bu benim 5. denemem olucak artik buda olmazsa tup bebek defterini kapatacagiz insallah son son tutar
ayy hadi insallah canim hayirlisiylann sana ilk seferde tutunsunnlarrr dilerimm rabbimden
birsey ogrenmek istersen lutfen sor biraz tecrube edindim sanirim 5. olunca artik

Bundan sonra zaten bu iğneyi asla yaptırmam. Dayanılacak bir ağrı değil ve asla geçmiyor. Şu an ki ağrıya kolonya iyi gelir mi acaba? Sanki kolonyayı iğneyi yaptırdıktan hemen sonra uygulamak gerekiyormuş
Hangi igne olursa olsun igne yapilan yere kolonyali mendil yada alkollu mendil tutmaniz lazm.
Ilacin dagilmasina yardimci oluyomus.
Ben orgalutran yaptigim zaman bu sekilde yapıyordum yanma ve kizariklik minimuma düşüyordu.

Tabiki hepsini doğurmak mümkün değil ama forumlarda okuyorum çok daha fazla yumurta olup transfere kadar 1 2 tane anca kalıyor. Benim ki az sayıda olunca biraz tedirgin oldum
Kac yumurtan toplandi ?

Benim ilk tedavimde 1 yumurta tek bulundu o da döllendi 2. Günde Transfer edildi riske atilmamasj için. Negatif sonuçlandı simdi 2. Transferim yapildi bu kez 3 yumurtam bulundu 3 u döllendi 2 transfeer edildi 1 i donduruldu. Test gunum 16 kasim
Demem o ki üzülmeyin 1 yumurta dollense olacagi varsa oluyor bosuna stres yapıp üzülmeyin biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi.

Merhabalar kızlar
Benimde raporumun son günü idi
Hemşirem ile konuşup yarın olan kan tahlilimi bugün yaptırabilir miyim dedim
İse başlamadan öğrenip ona göre şekil alacaktım

2adet 3.gun embriyosu bugün 11.gunum test sonucum 1.27 negatif çıktı
Tekrar kan vermem gerekmediği ve ilaçları bırakabilecegim söylendi

Sonucu kabullenmek biraz zor oldu açıkçası fakat kürtajı yaşayan biri olarak bana sağlıkli gebelik sağlıklı çocuk olması için çok dua ettim
Hayırlısını çok çok istedim
Süreç çok zor ve çok yıpratıcı geldi ama severek başladım sonu hayırlı olmadı

Sonuç bekleyen tedavisi devam eden başlayacak olan tüm kardeşlerime Rabbim kolaylıklar versin Yardımcısı olsun inşallah bu yollarda
Topigin ilk negatifini vermek istemezdim kızlar ama hayatın maalesef bir parçası.Durumumu kabullenmek ve sizlerle başladığım bu süreci sizlerin de bilme hakkı olduğunu düşünerek yazıyorum
Topigin ilk ve son nazar boncuğu olsun İnşallah
Sizlere dua etmeye devam edeceğim

Bende yarın arkandan geliyorum merak etme

Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur

Hakkımızda hayırlısı olsun Canım hiç üzülme de yola devam rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın
İle başlamak için ne raporu almıştın transferden sonra 10 günlük rapor mı aldın ?

Hic moralini bozma vardir onunda bekledigi zaman yola devam....

Kizlar merhaba bisey sorucam gecen pazartesi opu oldum ama bugun siddetli bel ve kasik agrim var ve goguslerim dokununca cok sizliyor opu'dan sonra normal mi birde benim hic gogsum agrimazdi. Birde opu olduktan sonra regl zamanindami geliyor yine

Merhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…