Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ağrı sızı devam

Nötrum ne iyi ne kötü bisey hissetmiyorum

Sadece eğer ptesi negatif çıkarsa son 3 iğne kaldi diye mutlu ediyorum kendimi
Rabbim bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip etsin inşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerle gelirsin yine aramıza senin vesilenle bizlerde seviniriz mutlu oluruz dört gözle bekliyorum valla seni Allah'ım mucizeni sana bağışlasın sana bağlasın inşallah inşallah inşallah

Ağrı sızı devam

Nötrum ne iyi ne kötü bisey hissetmiyorum

Sadece eğer ptesi negatif çıkarsa son 3 iğne kaldi diye mutlu ediyorum kendimi
Canım bu kullandığınız ne iğnesi okudum yazılanları ama kaçırdığım bir yer oldu sanırım anlamadım. Transfer olduktan sonra mi iğne kullanıyorsunuz ve bu İğne çok ağrı yapıyor?

Canım bu kullandığınız ne iğnesi okudum yazılanları ama kaçırdığım bir yer oldu sanırım anlamadım. Transfer olduktan sonra mi iğne kullanıyorsunuz ve bu İğne çok ağrı yapıyor?
Transferden önceki hafta başlıyor iğne

Progestron sabah aksam
Ve estrofem hap

Igne vurma eğitimi veriyorlar taa yumurta toplama zamanında onların dediği gibi yaparsanız hiç acı vs olmuyor enjektör içinde ki ilacda yakıcı değil

Ptsi günü gebelik testi vericem eğer negatif çıkarsa tedaviyi kesiyorlar da o yüzden dedim

Hımm anladıımm inşallah pozitif olur dualarım seninle

Transferden sonra fazlaca su tuketiyorum, günde kac bardak saymadim belki bugun not alırım.
Bu yuzden fazlaca tuvalet ihtiyaci cikiyor habire tuvalete gidiyorum gece kac defa uyandim bilemiyorum
bide gaz sorunu var ya olur olmadk zamanda destursuz cikiyor mübarek esime de rezil oluyorjm adam normal karşılıyor ama bu ilaçlar yuzunden sanirim sizde yasiyor musunuz acaba dengem bozuldu prenses benliğimden eser kalmadi

Bende gastrit var ilaclari kullanamiyorum o biraz zorluyor

Onun dışında su bende çok içiyorum

Onun dışında bel kasik göğüs ağrılar sizilar devam

Bende gastrit var ilaclari kullanamiyorum o biraz zorluyor

Onun dışında su bende çok içiyorum

Onun dışında bel kasik göğüs ağrılar sizilar devam
Bel agrisi bende de var transferden beridir rahat uyuyamiyorum sabah kadar semazen gibi dolaniyorum yatakda iyiye isarettir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…