İnşallah .kızlarr merhabaaa bu benım 5. tup bebek denemem olucak bu ay dınleme yapıyoruz yakın bı tarhte reglı olacagım bakalım baslıycaz ınsallah umarım bu grupta bol bol pozıtıf goruruzz :) :)
Bundan sonra zaten bu iğneyi asla yaptırmam. Dayanılacak bir ağrı değil ve asla geçmiyor. Şu an ki ağrıya kolonya iyi gelir mi acaba? Sanki kolonyayı iğneyi yaptırdıktan hemen sonra uygulamak gerekiyormuşAğrı kesici kullanma burada okudum iğne yağlı olduğu için vurulmadan önce avucunda ısıt
sonra ağrayan bölgeye kolonya sür ovala
anca öyle hafifledi ben 1 hafta geceleri uyuyamadım yattığım yerden kalkamadım.
Öncelikle hoşgeldiniz Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tecrübelerinizi bizimle paylaştığın için de teşekkür ederiz ben daha bekleme aşamasındayım transfer olmadım ama olan arkadaşlar okudun bence az da olsa rahatlasın mevlam kimseyi çaresiz bırakmasın inşallahbu arada yeni tup bebek yaptiracaklara bir uyari yapmak isterim bu benim 5. tup bebek denemem olucak denemeler arasinda gebede kaldim bir kere dusuk oldu fakat sunu demek istiyorumki asla ama asla belirti aramayin arkadaslae suan ysadiginiz butun ama butun belirtiler tamamen ictiginiz ilaclar yuzunden denemeyle tecrube etmis biri olarak diyorum tamamen olay bunyeyle alakali ben hic lekelenmeden hamile kalmistim mesela kimiside lekelenerek veya bel agrisi kasik agrisi falan hepsi ilaclarfan asla takilip caninizi sikmayinn cunki bi is birazda inanmayla alakali umudunuzu asla yitirmeyin olmuyorsada vardir bir zamani daha gelmemis demekki uzmeyin bunu hem size hemxe kendimede soyluyorum cok zor cunki allahim yar ve yardimcimiz olsun insalllahhhh
olsun yine de güzelce ovalayın denemeden zarar gelmez ben işe gelemedim ağrıdan oturamadım bile tranfer ertelendi diye ilacı kestim ama yeniden kullanıcam elbette ağrılar yeniden olacak.Bundan sonra zaten bu iğneyi asla yaptırmam. Dayanılacak bir ağrı değil ve asla geçmiyor. Şu an ki ağrıya kolonya iyi gelir mi acaba? Sanki kolonyayı iğneyi yaptırdıktan hemen sonra uygulamak gerekiyormuş
Ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim. Ben de dün işe gittim. Sonra dayanamadım izin alıp eve geldim. Eve gelene kadar ağladım ağrısından. Üstelik bende ateş yaptı. Dün transfer olacağımda ateşim 38 derece çıktı. Nerdeyse transfer iptal oluyordu. Sizin kendiliğinden mi geçti?olsun yine de güzelce ovalayın denemeden zarar gelmez ben işe gelemedim ağrıdan oturamadım bile tranfer ertelendi diye ilacı kestim ama yeniden kullanıcam elbette ağrılar yeniden olacak.
Transferim iptal edildi donduruldu embriyom ertelendi yaniBen hayatımda böyle bir ağrı görmedim. Ben de dün işe gittim. Sonra dayanamadım izin alıp eve geldim. Eve gelene kadar ağladım ağrısından. Üstelik bende ateş yaptı. Dün transfer olacağımda ateşim 38 derece çıktı. Nerdeyse transfer iptal oluyordu. Sizin kendiliğinden mi geçti?
Peki bu iğneyi kullanırken oluşan ağrınız nasıl geçti? Bıraktıktan sonra Ne kadar süre devam etti?Transferim iptal edildi donduruldu embriyom ertelendi yani
iğneyi bırakmak zorunda kaldım
o yüzden ama yine transfer zamanı gelince kullanıcam.
ağrımı kolonya ile ovalarak hafiflettim iğneyi kesytim ama 4 gün ağrısı devam etti.Peki bu iğneyi kullanırken oluşan ağrınız nasıl geçti? Bıraktıktan sonra Ne kadar süre devam etti?
rıca ederım ınsallah u surecte en ıyı bız bırbırımızı anlarız bu duyguyu anlatmak tarıfsız ınsalah destek olacagız bırbırımızeeÖncelikle hoşgeldiniz Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tecrübelerinizi bizimle paylaştığın için de teşekkür ederiz ben daha bekleme aşamasındayım transfer olmadım ama olan arkadaşlar okudun bence az da olsa rahatlasın mevlam kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah
İnşallah canım inşallah mevlam derdimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmayı nasip etsin inşallahrıca ederım ınsallah u surecte en ıyı bız bırbırımızı anlarız bu duyguyu anlatmak tarıfsız ınsalah destek olacagız bırbırımızee
amınn amınnnn bol bol dua bu ay son denemem oldugu ıcın valla herkoldan saldırıyorum artık benİnşallah canım inşallah mevlam derdimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşmayı nasip etsin inşallah
Kızlar bugün yumurta toplandı 9 tane yumurta var dediler. Yarın arayıp gün gün bilgi vereceklerini söylediler. 3 yada 5 gün içerisinde transfer olabilir dediler süreç başladı heyecan arttıhakkımızda hayırlısı olsun ilk tüp bebek denemem önceleri çok takıyordum ama artık olursa olur modundayım hayırlısı ne ise o olsun
Hamd olsun canısı halimize çok şükür sen nasılsıneeee hanımlar ne var yok
Ayni bea nolsun ptesi beklemeye devamHamd olsun canısı halimize çok şükür sen nasılsın
Nasıl hissediyorsun kendini durumun nasılAyni bea nolsun ptesi beklemeye devam