Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür yazamadım opudan sonra çok ağrılarım oldu yeni yeni kendime geliyorum tamamen geçmese de şükür daha iyiyim 13 yumurtadan 10tanesi döllenmişti bugün ikinci günleri azönce aradılar 2 tane dondurmuşlar birinci kalite dedi 2.gün bana biraz erken geldi genelde 3 veya 5.gün donduruluyodu ama onlar daha iyi bilir elbet kalanları 5ve 6.güne bıraktık salı günü arayıp haber vericem dedi. Zaten nasibi varsa 2.günden gelir beni bulur kafama takmıcam o yüzden hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ra
Rabbim hakkınız da hayırlısını versin inşallah

Nasıl geçti o ağrı. Aynen ben dr öyleyim. Ağrı eşiğim çok yüksektir ona rağmen acısından ağlıyorum. Dün transfer oldum. Bu ağrı yüzünden hiçbir şey hissedemiyorum. Bir çözümü yok mu bunun? Zaten progestan dex 25 mg aldım. Onu göbekten yapmaya başlayacağım yarın ama şu an ki mevcut ağrı nasıl geçecek bilmiyorum. Ağrı kesici falan da kullanmak istemiyorum.

Ağrı kesici kullanma burada okudum iğne yağlı olduğu için vurulmadan önce avucunda ısıt
sonra ağrayan bölgeye kolonya sür ovala
anca öyle hafifledi ben 1 hafta geceleri uyuyamadım yattığım yerden kalkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…