- 19 Temmuz 2010
- 1.661
- 303
Benide eklermisinTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim transfer oldu Bekliyor @Meltem _13 26 Ekim transfer oldu Bekliyor S Sinovac 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Ay42 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım Transfer olacak @derya2526 4 Kasım Transfer olacak @Karamsar cad 5 Kasım Transfer olacak Z zeynep44044 Transfer olacak @Amanita 4 Kasım Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak @Byrmseyda1 Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @nuray1033 Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi 4 Kasım OPU olacak efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak Selin n ____ OPU olacak
MerhabalarMerhaba kizlar oncelikle insallh hepimiz pozitifi goruruz . Ben 5. Tup bebek denememde ikizlerime hamile kaldim.1 kiz 1 oglan cok sukur suan 7 yasindalar odev yaptiriyorum onlara eger vazgecseydim bu gunleri goremeyecektim. Onlara kardes olsun diye dondurulmus 2 adet 3. Gun embriyomu transfer ettirdim ayin 2sinde benimde test gunum ayin 15 i bakalim bu sefer ne olucak yani 6 denememe basladim. Benim dualrim sizinle banada dualarinizda yer verin ve unutmayin Basari asla vazgecmeyenlerin❤
Teskkur ederim canim. Senin adinada cok sevindim. Bencede rabbim nasip etmeyecegi seylerin hayalini kurdurmaz diye dusunuyorum belki simdi degil ama elbet bi gun. Kimse vazgecmemeli evet maliyetli evet zahmetli ama sonucu dunyalara bedelMerhabalar
Nikinizi çok sevdim. Bende en çok anne olmayı sevdim
Sizinle hikayemiz benzer benimde 4.tup tedavim
Sizden farkı ikiz değil 2.ve 3.denememde kizlarima kavuştum
Dondurulmuşum bile yok.Sil baştan 38yasinda tekrar girdim ve yine dondurulmusum olmadı
Olanları transfer oldum sonuç bekliyorum şimdi
Kesinlikle embriyo oluşuyorsa tedaviden asla vazgeçilememeli benim fikrim tabi
Ve Rabb'im emekleri duaları asla geri çevirmiyor
Buna cok inanıyorum ve dua etmeye devam ediyorum hem kendime hemde özellikle forumdaki tüm anne olmak isteyen kardeşlerime
Rabbim hayırlısını versin inşallah
Cok çok erken olmuş canım benimBnm 5.günüm evde gebelik testi yaptım tek çizgi olmadı galiba
Bnm pazartesi yapıldı kaçıncı günüm oluyo dün yaptım tek çizgiydiTutan transferimdeki belirtilerimde 5.ve 6 gun asiri dercede karnim agrimiseski topik yazilarimdan buldum uzerinden 8 yil gectigi icin unutmustum bu trnsferde ilk iki gun kasiklarda elektriklenme bolca basagrisi ve mide bulantisi dun ve bugun hic bise hissetmiyorum bugun 4 gunum ama ben asla erken test yapmiyorum
Buray'i çok severim
İnşşşş cnm inşşşşşşCok çok erken olmuş canım benim
Vücut bile tepikilerini 7.gunden sonra veriyor genelde
Ben 3.tedavimde 5.gunumdu transferimin.Sağ kasik ağrısı ile acillik oldum
Tüp bebek transferinden bahsedince beta baktılar kanda.Sonuc 0.47 hiç unutmuyorum 1 üstü olsaydı bari dedim Cok üzüldum çok
Sonrada kızım oldu çok şükür
Meğer kana bile 7.gunden sonra karışıyor
Hiç canını sıkma idrar testini de dikkate alma
5. Gunun canim daha cok erkenBnm pazartesi yapıldı kaçıncı günüm oluyo dün yaptım tek çizgiydi
Bende bu parçaya bayılırım.
Bende bu parçaya bayılırım.
Doğru diyordun içimi ferahlattınCok çok erken olmuş canım benim
Vücut bile tepikilerini 7.gunden sonra veriyor genelde
Ben 3.tedavimde 5.gunumdu transferimin.Sağ kasik ağrısı ile acillik oldum
Tüp bebek transferinden bahsedince beta baktılar kanda.Sonuc 0.47 hiç unutmuyorum 1 üstü olsaydı bari dedim Cok üzüldum çok
Sonrada kızım oldu çok şükür
Meğer kana bile 7.gunden sonra karışıyor
Hiç canını sıkma idrar testini de dikkate alma
6 olmuyormu cnm5. Gunun canim daha cok erken
Transfer gununu saymiyorlar canim benim benim tutan transferimde 12. Gun degerim 222 di ikiz olmasina ragmen . Seninki tekse cok erken 5. Gun sakin moralini bozmaaa lutfen6 olmuyormu cnm
Cnm iki tane konuldu 5.gün emriyosuydu kaliteli dedilerTransfer gununu saymiyorlar canim benim benim tutan transferimde 12. Gun degerim 222 di ikiz olmasina ragmen . Seninki tekse cok erken 5. Gun sakin moralini bozmaaa lutfen
Ben intihar etmeye gidiyorum 10.gun negatif çıktı ama idrardaTransfer gununu saymiyorlar canim benim benim tutan transferimde 12. Gun degerim 222 di ikiz olmasina ragmen . Seninki tekse cok erken 5. Gun sakin moralini bozmaaa lutfen
Bu erken kasik ağrıları tedavi sürecinde kullanılan ilaçlardanmis.Geride kalan minik yumurtaların ilaca verdiği tepki demişlerdi banaİnşşşş cnm inşşşşşşçok ağladım bnmde sağ kasığım ağrıyo
Kan verseydin keşke cnmBen intihar etmeye gidiyorum 10.gun negatif çıktı ama idrarda
Günü bekliyorim beaa takmiyorum cok BenKan verseydin keşke cnm