Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba kizlar oncelikle insallh hepimiz pozitifi goruruz . Ben 5. Tup bebek denememde ikizlerime hamile kaldim.1 kiz 1 oglan cok sukur suan 7 yasindalar odev yaptiriyorum onlara eger vazgecseydim bu gunleri goremeyecektim. Onlara kardes olsun diye dondurulmus 2 adet 3. Gun embriyomu transfer ettirdim ayin 2sinde benimde test gunum ayin 15 i bakalim bu sefer ne olucak yani 6 denememe basladim. Benim dualrim sizinle banada dualarinizda yer verin ve unutmayin Basari asla vazgecmeyenlerin

Merhaba canım hoşgeldin hepimizin duası birbiri adına inşallah tabiki sende dualarımızdasın mevlam hepimize güzel ve hayırlı kapılar açsın inşallah

Tutan transferimdeki belirtilerimde 5.ve 6 gun asiri dercede karnim agrimis eski topik yazilarimdan buldum uzerinden 8 yil gectigi icin unutmustum bu trnsferde ilk iki gun kasiklarda elektriklenme bolca basagrisi ve mide bulantisi dun ve bugun hic bise hissetmiyorum bugun 4 gunum ama ben asla erken test yapmiyorum

Mevlam hayırlı sonuç eylesin inşallah güzel düşünelim güzel sonuçlar olsun

Ben transferim olurkende Allahim hayirli ve saglikli evlat istiyorum sen iyisini bilirsin dedim ve ona biraktim. Allahim benim icin hayirlisiysa gonderir degilse olmaz. Biz insanoglu bizim icin hayir gibi gorunuen serleri yada ser gibi gorunen hayirlari bilemeyiz malesef. O yuzden islerimizn sonucunu hayirlisini isteyerek Allaha birakmak en iyisi❤

Bence de çünkü en güzelini mevlam bilir ol derse olur olma derse nasip aramaya devam

Bence de çünkü en güzelini mevlam bilir ol derse olur olma derse nasip aramaya devam
Evet 5. De pozitif goren ve bi kiz erkek evlat sahibi olan ben en cok buna inanarak devam ettim.tam 4 kez asla gebeleik olusmadi. Ama ben birgun olusucak demekten ve Allahim bana nasip etmeseydi hic embriyom olusmazdi demekten hic vazgecmedim. Pozitifi gordugumde inandimki Allah izin verince olmayacak sey yok ve beklediginize degen hediyeler yolluyor dusunsenizize 5 sene bekliyorsunuz 4 deneme yapoyorsunuz cevrenizdekiler artik asla olmaz gozuyle bakiyor ve sizi dibe cekiyor ama Allah size lutfunu bi kiz bi erkek saglikli bebekle yolluyor.cunku siz insanlara degil doktorlara degil embriyo sayisi yada gunu degil sadece Allaha guveniyirsunuz❤

Bak topikte Loya-Kiana arkadaşımız bir alıntı hikaye paylaştı onu okudun mu bilmiyorum ki okumadıysan tavsiye ederim bence senin hikayen de yansımış sanki oradan

Yazdıklarınla bize bir kere daha umut oldun bir kere daha vazgeçmememiz gerektiğini hatırlattın .
sağ ol gerçekten rabbim senin de istedilerini geçi çevirmesin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Yazdıklarınla bize bir kere daha umut oldun bir kere daha vazgeçmememiz gerektiğini hatırlattın .
sağ ol gerçekten rabbim senin de istedilerini geçi çevirmesin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin canim benim hepimizn istekleri dilekleri hayirlisiyla karsimiza gelsin

Şuan bir arkadaş daha var buradan tanıştım oda onda tedavi görüyor bu gafta s onu yumurta toplama işlemi olacaktı. sizin gibi güzel haberler alan arkadaşları okudukça çok moral buluyorum bende kendisine gidecektim Ekim renglimde ama karantinadayken rengl oldum. Şimdi Kasım ayında ki rengl bekliyorum. Peki sizden tedavi öncesi birşeyler istedi mi? Bir de sizde problem neydi?

Ben Bülent Hocaya'ya yazın gittim tüp bebek diyerek ama rahim filmi çektirmiştim öncesinde filmimi temiz görmedi ve bana histereskopi yapmamı önerdi kendisine ameliyatımı yaptırdım. Tabi sonrası 3 ay korunduk ilaçlar vs. Korunmadan sonrada 4 ay kendiniz deneyin dedi. Öyle böyle derken zaman geçti.

İnşallah kucağınıza da sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin Allah. Maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…