Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Zor ama ne güzel hep pozitif düşünceye sahipsin mevlam sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benim
Peygamberler tarihi kitabı var Ibni Kesir in onu okuduktan sonra hayata başka bakiyorum

Allah in elçileri iken nelerle üzülmüşler sinanmişlar bizim dertlerimiz ne ki

Tabii ki lay lay değilim ama gerçekten kaçmaya gerek yok

Neden bilmiyorum ama benim de içim rahat bu konuda ha üzülürmüyüm tabi ki ama başka en azından düşüncemde sabitim diyorum nasipse olur nasip değilse hala çabalamam gerek demekki buna sebeb en güzelini Rabbim bilir ol dedikten sonra... Taştan kayadan yeşillik çıkmasına müsade eden Rabbim bize de nasip eder kucağımıza doldurur inşallah

İşte aradığım enerji

Hz Musa ve Allah’la Konuşan Kadın Hikayesi

Olur ki bir yüreğe merhem olur diye.Bir kadın Musa aleyhisselam’a gelir ve der ki:

-Ya Musa benim çocuğum olmuyor, bana dua et de, Allah beni çocuk nimetiyle rızıklandırsın” ve Hz.Musa Rabbine dua eder, bu kadına bir çocuk vermesi için. Fakat Allahu teala O’na der ki:

-Ya Musa, ben onu kısır olarak yazdım, çocuğu olmayacak hiç. Hz Musa, döner bunu haber verir kadına ve der ki:

-Allah böyle takdir etmiş, böyle yazmış, senin hiç çocuğun olmayacak, ne yapsan fayda yok. Kadın gider ama hiç vazgeçmez ve bir zaman sonra tekrar Musa aleyhisselama gelir ve der ki:

-Ya Musa benim için dua et de, Rabbim bana bir çocuk versin. Hz. Musa hayret eder bu duruma ve Rabbiyle konuşmaya gidince söyler, Allahu teala tekrar der:

-Ya Musa ben onu kısır olarak yazdım, çocuğu olmayacak hiç. Hz Musa, bunu kadına haber verir ve kadın hüzünlü bir şekilde boynu bükük gider. Bir sene sonra kadın gelir, kucağında bir çocuk vardır. Hz. Musa şaşırır ve sorar:

-Bu çocuk kim, kimin çocuğu? Kadın der “O benim oğlum” Hayretlerdedir Musa aleyhisselam. Der ki kadına:

-Allah seni kısır yaratmadı mı, öyle yazmadı mı kaderini? Kadın; – Evet ama ben hiç vazgeçmedim dua ettim, Ya Rab bana bir çocuk ver dedim, O Rahimdir merhamet etti kabul etti duamı . Nimetiyle rızıklandırdı.

Hz musa der ki Rabbine: -Ya Rabbi sana dua ettim bu kadın için, dedin ki; “O doğuramaz, öyle takdir ettim.” Şimdi nasıl çocuğu oldu? Allahu Teala:

– Onu her kısır yazışımda, bana dua etti,” Ya Rahim” dedi, “ey en merhametli kapındayım” dedi vazgeçmeden. “Rahim” dedi hiç durmadan ve rahmetim kudretimi geçti, duası kabul oldu. Allah’ın rahmetinden sakın ümitsizliğe düşme sakın! Sakın deme “Hiç fayda yok, olmaz bu işi” Sakın deme “Bu hastalığımın hiç şifası yok” Sakın deme “Ben fakir olarak öleceğim, hiç rızkım bollaşmayacak” Sakın Allah’ın rahmetinden ümidini kesme!

Allah’ın rahmetinden ancak e kafirler ümit keser.

Bakara 186: Kullarım sana, beni sorduğunda (söyle onlara): Ben çok yakınım. Bana dua ettiği vakit dua edenin dileğine karşılık veririm. O halde (kullarım da) benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki doğru yolu bulalar.

Iron Butterfly efsunn210102 Z zeynep44044

İşte aradığım enerji
Hayatımda hep negatif insan oldum ben ama bu tüp bebek konusunda içim çok rahat ha olumsuz olursa demek ki hala zaman var ya da şuan ki aklıma yatan düşünce transfer mevzusu belli olana kadar fırsatı değerlendirmek çünkü nette okuduğuma göre kimi poliplerde engelmiş gebe kalmaya belki hiç ummadan beklemeden doğal yoldan nasip eder mevlam belki bilinmez mucize olur ya da nasip etmekse sonuna kadar beklemeye mücadeleye devam

Hayatımda okuduğum en güzel yazı çok teşekkür ederim duygulandım bi an Allah'ım bizi çaresiz bırakmasın verirse elhamdülillah deriz vermezse imtihana devam deyip ya sabır çekeriz biiznillah

Hayatımda okuduğum en güzel yazı çok teşekkür ederim duygulandım bi an Allah'ım bizi çaresiz bırakmasın verirse elhamdülillah deriz vermezse imtihana devam deyip ya sabır çekeriz biiznillah
Herkesin bakış açısı farklı olabilir tabii ki ben sadece hikaye olarak paylaşmak istedim

SElam canım Bülent Karstan memnun kaldı mı?
Merhaba canım yorumunu gördüm yazmak istedim. Bende bülent beye gidiyorum 2 kez aşılama yaptık. Olumsuz oldu. Bu ay tüp bebek yaptırdık şuan transferimin 8. Günü çok şükür pozitif fakat tabi kese vs görünmesi daha var inşallah Allahın izni ile olacak. Bülent bey gerçekten harika bir insan. Çok çekinmiştim ama aşırı iyi bir doktor üstüne başka bir doktor asla tanımıyorum. Hem başarılı hem de çok iyi bir insan. Pozitif bir enerjisi var. Çevremdeki herkese öneriyorum gerçekten gözü kapalı gidebilirsin.

Benden istemedi. Eşimde baş anamolisi yüksek diye istedi. Genetik materyal burada bakalım durumlar nasıl dedi. Benimde mi yaptırmam gerekiyor. Nereye gitmeliyim?
Bence herkesin yapması gerekiyor benden 3.denemede istendi biraz pahalı bi test olduğu için üniversite hastanesinde yaptırdım kadın doğuma gittim durumu söyledim gereken evraklarla genetik bölümüne yolladı kan alıp yapıldı sonuç 18 günde elimdeydi amA üniversitede bi sürü kişi sonucun çıkması 3 ayı buluyor demişti

Ayy bana ışık oldun çok ağladım bugün kaçıncı gün embriyosu idi belirti varmıydo bnm ağrım çok sanki hasta olcm bnm 5.günüm
Ne bende ne eşimde hiç bir sorun yok hersey harika diye diye ilerledi hekim tarafından 5.gun embriyosu 1.kalite demisti

Agri ve siziyi belirti olarak görme olur mu

Goguslerim çok şişti bel ve kasik agrim ilk günden beri var hatta bacaklarım uyuşuyor bazen

İlaçların etkisi bunlar hemşire ye yazdim gecen hatta benim belimin yanları bile çatladı ilacın yaptığı ödemden

Bel kasik vs tamamda çatlak ilk defa duydum dedi

Bir suru ilac iciyoruz hergun yüklendikce yükleniyor vucut napsin
Aa ne güzel tutunuyor demek ki demediler
Hatta belirti olmadan pozitifi görenler var

Benim 10.gun idrar negatif çıktı biliyosun oda merakli arkadaşım yüzünden kaç kişi 8 ve 9.gun pozitifi gördüğünü bile.yazdi forma ama.hic etkilenmedim çünkü hiç biri ben değil herkesin biyolojik yapisi farkli

Ben kan günümü bekliyorum ama hep ortada kalmayı tercih ettim ne hamile moduna girdim ne de olumsuz bir ruh haline ki sonuç ne olursa olsun üzülmeyeyim diye

Akışına bıraktım yani .
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

No stres no düşük motivasyon

Ayy bana ışık oldun çok ağladım bugün kaçıncı gün embriyosu idi belirti varmıydo bnm ağrım çok sanki hasta olcm bnm 5.günüm
Merhaba, öyle endişelisin ki okuyunca yazmadan duramadım. Canım benim 7. Günümde lekelenmem bile olmuştu, ağrılarım oldu kesin tutmadı dedim ama simdi 6 yaşında oldu çok şükür. Üstelik adet olamazsin zaten ilaçlar bunu engelliyor, lütfen stres yapma bu günlerin tadını çıkar

Çok duygulandım kesinlikle her şeyin başı dua ,
Bizde rabbimizden istiyoruz bizlere de nasip eylesin inşallah..

Merhaba kizlar oncelikle insallh hepimiz pozitifi goruruz . Ben 5. Tup bebek denememde ikizlerime hamile kaldim.1 kiz 1 oglan cok sukur suan 7 yasindalar odev yaptiriyorum onlara eger vazgecseydim bu gunleri goremeyecektim. Onlara kardes olsun diye dondurulmus 2 adet 3. Gun embriyomu transfer ettirdim ayin 2sinde benimde test gunum ayin 15 i bakalim bu sefer ne olucak yani 6 denememe basladim. Benim dualrim sizinle banada dualarinizda yer verin ve unutmayin Basari asla vazgecmeyenlerin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…