- Konu Sahibi kerem34gul
-
Umudunu kesme Cnm vardır belkide bunda bir hayır belkide zamanı şimdidir biliyorum biz ne desek boş bu ozlemi acıyı yıllarca sen yaşadın ama umudumuzu kesersek biteriz iste o zamanYaşımdan dolayı canım ve normal yolla olmuyor hiç.
Bende 31 yaşındayım daha yaşın öyle çok büyük değil ki geç kalmış sayılmazsın ki sadece yaşadığın kotu tecrübeler seni olumsuz düşündürüyor ama bak bir tane kuzun var gene olur çok şükür :)Teşekkür ederim 32 yaşındayım.bu yaştan sonra zamanın acımasız olduğunu ve down sendromu riskinin artma durumunu biliyorum ve bu aklımı yoruyor.Gecikirsen daha büyük sorunlar beni bekler gibi geliyor ama şimdi de hazır değilim hazır olana kadar da geç kalacağım çünkü eminim ki yatıp kalkıp kalbi atıyor mu sağ m diye düşüneceğim.Kızımda bu korku yoktu 7 haftayı geçince bir huzur gelmişti kalp durma ihtimali aklımda dahi yoktu.Ama artık var.Çok zor bir karar.Allah herkese hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Umut etmek kadar guzel birsey yok ki canim umut et ki dualarin kabul olsunKızlar geri sayım başladı sabredemiyorum umud etmek istiyorum korkuyorum yanımda olun
Bir yanım oldu diyor bu ay bir yanım olmadı kafam karmakarışıkUmut etmek kadar guzel birsey yok ki canim umut et ki dualarin kabul olsun
Canim benim bunu demene bile gerek yok emin ol herkesin duasi Allah isteyen herkezin kucagini doldursun diye . Herkezin duasi da kalbide seninle emin olBir yanım oldu diyor bu ay bir yanım olmadı kafam karmakarışıksende dua et olurmu
13 gün kaldı Cnm :)Allah razı olsun insallah hep birlikteguzel haberi buraya yazacağız :)Canim benim bunu demene bile gerek yok emin ol herkesin duasi Allah isteyen herkezin kucagini doldursun diye . Herkezin duasi da kalbide seninle emin olne kadar kaldi simdi
Insallah canim az kalmis iyi dusun iyi olsun genetik testi yaptirmisymiydin sen?13 gün kaldı Cnm :)Allah razı olsun insallah hep birlikteguzel haberi buraya yazacağız :)
Cnm patoloji den gelen rapor temiz dedi doktor bir sorun çıkmadıInsallah canim az kalmis iyi dusun iyi olsun genetik testi yaptirmisymiydin sen?
Cok iyi . Benim de genetik testim cok iyi cikti onun rahatligi ve mutluluğu var ustumdeCnm patoloji den gelen rapor temiz dedi doktor bir sorun çıkmadı
Bu ay doktora gittin mi nasıl senden de Ümit edelim mi gün sayalım miCok iyi . Benim de genetik testim cok iyi cikti onun rahatligi ve mutluluğu var ustumde
Gittim canim gitmem mi dr hersey yolunda ama piskoljik olarak ekle dedi bakalim ovulasyon donemindeyim bikere korunmadim bat 27 ocak insallah diyelim canim coooook istiyorumBu ay doktora gittin mi nasıl senden de Ümit edelim mi gün sayalım mi
Cnm mutlaka inofolic combi ye başla mucize gibi yumurtaların ilk ayda fark ediyorsunGittim canim gitmem mi dr hersey yolunda ama piskoljik olarak ekle dedi bakalim ovulasyon donemindeyim bikere korunmadim bat 27 ocak insallah diyelim canim coooook istiyorum
Zaten hic te korunma bu ay bebis olsun :)Gittim canim gitmem mi dr hersey yolunda ama piskoljik olarak ekle dedi bakalim ovulasyon donemindeyim bikere korunmadim bat 27 ocak insallah diyelim canim coooook istiyorum
Canim bu arada ilişkiden 14 gun sonra testlerde cikiyomus gebelik biliyomusn nette okudum bendeaZaten hic te korunma bu ay bebis olsun :)
Az önce bir topikte 7 ci gününde başlamış teste çıkmış ama Cnm çatlama iğnesi ile bende bu ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum bir hafta sonra belki başlarım test yapmaya :)Canim bu arada ilişkiden 14 gun sonra testlerde cikiyomus gebelik biliyomusn nette okudum bendea
Ayy cok heycanliAz önce bir topikte 7 ci gününde başlamış teste çıkmış ama Cnm çatlama iğnesi ile bende bu ay sadece çatlatma iğnesi vuruldum bir hafta sonra belki başlarım test yapmaya :)
Ah Cnm ah biliyorum ama iste kalbimi dinlet iğnenin etkisi ilk 10 gün sadece Cnm sonrasında kalmıyorKizlar erken test uygulamayin moraliniz bozulabilir. Catlatma ignesinde zaten hcg hormonu var pozitif cikar yanıltır sizi.ayrica kimyasal gebelik denen bir durum var dollenmis yumurtanin tutunmadan adetle atilmasi demek ya adet günü ya da birkac gun gecikme ile atılıyor. Erken donemde yapılan test kimyasal gebeligi de ortaya çıkarıyor.kisi hamileyim diye seviniyor ama hcg hizla iniyor ve adet olunuyor 2 kez yasadim. En iyisi sabırlı olun adet gününüz ya da 1 gun sonrasinda test yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?