- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 33
- Konu Sahibi kerem34gul
-
Malesef korunuyorum benim bebegim 17 haftalikdi cok zor bi mudahale geçirdim bayiltilmadan yapildi bide dr 4 ay bekle dedi ben 3 ay dusunuyorumHayır korunmak istemedim doktorum da zaten korunmana gerek yok demisti bekliyorum bakalım siz korunuyor musunuz
Kızlar neden kimse yazmıyor birlikte ilerleyelim sohbet edelim :)
Malesef korunuyorum benim bebegim 17 haftalikdi cok zor bi mudahale geçirdim bayiltilmadan yapildi bide dr 4 ay bekle dedi ben 3 ay dusunuyorum
Tabiki oyle ama dedigim gibi bayiltilmadan yapildim ve bebegimi gordum hala gozumun önünden gitmiyo bide 13 haftalik da anomali cikti bebekte bir ay yasiyo mu oldu mu diye gecti her dakikasi dr dr kosturmaktan biraz yiprandim genetik testi yaptirdik 25 kasimda kurtaj oldum ama kosturma hala bitmemisti cok sukur simdi bitti hepsi bide adet duzensizligi var ilki 37 gun sonra oldu ikinci 32 gun sonra bazen iyiyim diyorum bazen hazir degililm gibi geliyo senin bebegin kac haftalikdiAnladım kendini iyi hissediyosan tabi düşün yani tek teselli bebek sonuçta yine diye düşünüyorum
Tabiki oyle ama dedigim gibi bayiltilmadan yapildim ve bebegimi gordum hala gozumun önünden gitmiyo bide 13 haftalik da anomali cikti bebekte bir ay yasiyo mu oldu mu diye gecti her dakikasi dr dr kosturmaktan biraz yiprandim genetik testi yaptirdik 25 kasimda kurtaj oldum ama kosturma hala bitmemisti cok sukur simdi bitti hepsi bide adet duzensizligi var ilki 37 gun sonra oldu ikinci 32 gun sonra bazen iyiyim diyorum bazen hazir degililm gibi geliyo senin bebegin kac haftalikdi
Aynen canim zor bi surecti ama atesi gitti kulu kaldi gibi Allah verdi o aldi diyorum yasayan bilir dedigin gibi . Bide bir ay yada 5 ay fark etmiyo bence varligini ogrendigin an hayal kuruluyo .Benim çok küçüktü doktorun dediğine göre 4-5 haftalık ama hiç gelişmemiş ama ögrendiğim andan itibaren çok bağlanmıştım ben kürtaj denilince çok büyük bi yıkım yaşadım herkes daha olur üzülme falan diyo ama yaşamadan anlaşılabilcek bi durum değil bence bu Allah kimseye yaşatmasın ben bir an önce olsun istiyorum ama senin biraz buyukmus tabi kendini hazır hissetmen çok önemli senin için de çok üzüldüm ama elimizden malesef bişey gelmiyo sabredip ümit edip beklemekten başka
.Malesef korunuyorum benim bebegim 17 haftalikdi cok zor bi mudahale geçirdim bayiltilmadan yapildi bide dr 4 ay bekle dedi ben 3 ay dusunuyorum
Soylemisti bana bende tamam demustim ama hic bu kadar zor olcagini tahmin bile edemezdim . Amin ınsallah herkesin oyle.
Ay bayiltmadan mı?Çok geçmiş olsun canım.Allah sağlıkla kucağını doldursun İnşaAllah
Evet kuzum var çok şükür bu ay sadece insülin icin ilaç kullandım birde inofolic combi herşey yoluna girdi bu sabah çatlatma iğnesi yapıldım kısmet bakalım benim icin dua et olurmuDert ortağı ablam naptın bat ne zaman herhangi bi değişiklik var mı :)
Galiba ama olmaz öyle toplanalım umut edelim fayda gördüğümüz ilaç vs paylaşalım birbirinize dua edelim olmaz mi :).Herkes kendi kabuğuna cekilmis canim gliba
Neden umudun kalmadi öyle düşünmeBenim hiç umudum kalmadığı içim sadece okuyup geçiyorum(
Cnm yumurta takibi yaptırdın mi ben bu ay korunmayı bırakınca yaptırdım birde inofolic combi diye bir ilaç var mucize gibi kızlar mutlaka kullanmaya başlayın araştırın bakınBenim kırmızılar geldi bugün.. Hsg istiyorum ama bakalım devlettekiler ne diyecek..
Gebelik testi mi fark etmez heralde adetin gecikince yap iste aman bebis olsunda saglikliİğneden 15 gün sonra mi test yapılıyor kızlar çatlatma iğnesi
Adetimin iste gecikmesini beklemeyeceğim ki :) en fazla 13 gün sonra test yapicamGebelik testi mi fark etmez heralde adetin gecikince yap iste aman bebis olsunda saglikli15 20 fark etmez
Erken gebelik testi miAdetimin iste gecikmesini beklemeyeceğim ki :) en fazla 13 gün sonra test yapicam
Aynen canim zor bi surecti ama atesi gitti kulu kaldi gibi Allah verdi o aldi diyorum yasayan bilir dedigin gibi . Bide bir ay yada 5 ay fark etmiyo bence varligini ogrendigin an hayal kuruluyo .
Evet kuzum var çok şükür bu ay sadece insülin icin ilaç kullandım birde inofolic combi herşey yoluna girdi bu sabah çatlatma iğnesi yapıldım kısmet bakalım benim icin dua et olurmu
Insallah arkadasim insallahDoğru söylüyosun hepimize minik bebişler gelir inşallah
Yok Cnm normal gebelik testiE
Erken gebelik testi mi
Allah razı olsun Cnm :) ben ekim ayında da iğne kullanmıştım hamile kalmıştım sonucu kötü bitti ama bu kez de korkuyorum inss iyi olurEdiyorum valla nolur hepimizin bebişimiz olsun diye insallah igne fayda eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?