- Konu Sahibi kerem34gul
-
Subat sonuna birlikte umud ederiz olmaz mi ben şimdi adet olmayı bekliyorum adetten sonra korunmayı bırakacağız sende bu arada git kontrole olurmuAynrn aslındakontrol ettirmem gerekiyor tekrar test yaptrayım umutlar subat sonuna kaldı hakkımızda hayırlısı
Tmm giderim subartta inş anne adayı olcaz dua edelim birbirimizeSubat sonuna birlikte umud ederiz olmaz mi ben şimdi adet olmayı bekliyorum adetten sonra korunmayı bırakacağız sende bu arada git kontrole olurmu
Tamam Cnm inssss önce bir benim adet olmam lazım amaTmm giderim subartta inş anne adayı olcaz dua edelim birbirimize
Tamam Cnm inssss önce bir benim adet olmam lazım ama[/QUOTE özelden biley sorucagım sana
İnşallah hayırlısı ile benim de bugün bitti kürtajdan sonraki ilk adetim hepimiz bir an önce hamile kalalım inşallahEvet kızlar sonunda adet oldum bu sabah tam anlamıyla artık korunmayacağız hakkımızda hayırlısı :)
Aminnnn Cnm aminnnİnşallah hayırlısı ile benim de bugün bitti kürtajdan sonraki ilk adetim hepimiz bir an önce hamile kalalım inşallah
Yok Cnm sadece kasiklarimda sancı olmustu adet olmadan önceKarnının içi acıyan varmı
Doktora gidebildin mi ben dün gittim doktora gittin ise özelden birşey sorucamKarnının içi acıyan varmı
Herkes kendi kabuğuna cekilmis canim glibaKızlar neden kimse yazmıyor birlikte ilerleyelim sohbet edelim :)
Kızlar neden kimse yazmıyor birlikte ilerleyelim sohbet edelim :)
Neden umudun kalmad kiBenim hiç umudum kalmadığı içim sadece okuyup geçiyorum(
Kilr isinize yarar mi bilmiyorum ama benim doktorum bana folicasit ve b12 onerdi
Bana yeni onerdi daha kullanmaya baslamadim benimde ucuncu adetim 27sinde olcak . Korunuyomusun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?