- Konu Sahibi kerem34gul
-
Cnm hayırlısı böyle imiş istersen doktorunla görüş bu ay klomen yumurta takibi vs yaptırBen de öyle ümit ettim ama baya baya adet oldum bugün o testi de arastirdim internetten pek memnun olan yo bir sürü kişi yaşamış aynı şeyi ders olur almam bi daha ondan
Cnm hayırlısı böyle imiş istersen doktorunla görüş bu ay klomen yumurta takibi vs yaptır
Haklısın Cnm ben uzun zamandır bekliyorsun sandım rabbim gönlüne göre verir inssDaha 9 aylık evliyim ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım o yüzden biraz daha beklemekte fayda var bence yine olmazsa dediğini yaparim tabi :)
Haklısın Cnm ben uzun zamandır bekliyorsun sandım rabbim gönlüne göre verir inss
Ne kadar sonra çıktı birde kürtaj ne zaman olmustunTesste sonradan cıkan cizgiye ititbar edilmiyormu
Hadi insallah hamilesinnnnnn
21kasım kürtaj 15dk flnNe kadar sonra çıktı birde kürtaj ne zaman olmustun
Benimki adetimden 5 gün önce testi yaptıktan 5 dakika sonra çıkmıştı böyle
Adetine ne kadar var peki21kasım kürtaj 15dk fln
Sonuc ne oldu peki ikinci aydamı oldu senndeBenimki adetimden 5 gün önce testi yaptıktan 5 dakika sonra çıkmıştı böyle
Aslında kürtajdan önce 28günde birdi o hesaba göre yarınBeta hcg kesin şimdiye kadar sıfırlanmıştır ve insallah hamilesin
Zaten 1ay evvel kontrol amaclı test yaptrdgmda 43e kadar düsmüstü betaBeta hcg kesin şimdiye kadar sıfırlanmıştır ve insallah hamilesin
Yok Cnm o ay hamileymisim ama kötü sonuçlandı ama test doğruymuşSonuc ne oldu peki ikinci aydamı oldu sennde
Sen benden önce kürtaj olmuşsun bünyeden bünyeye farklıdır ama benim değerim iki hafta önce sıfırlandı inss hadi hamilesindir Cnm mutlaka haber ver kan tahlili yaptırsanaZaten 1ay evvel kontrol amaclı test yaptrdgmda 43e kadar düsmüstü beta
Pazartesiyi bekliyim dyrm daha net olurSen benden önce kürtaj olmuşsun bünyeden bünyeye farklıdır ama benim değerim iki hafta önce sıfırlandı inss hadi hamilesindir Cnm mutlaka haber ver kan tahlili yaptırsana
Bence varsa zaten şimdi de çıkar neden Pazartesi’ye kadar bekleyip eziyet edeceksin ki kendine ben meraktan çatlarımPazartesiyi bekliyim dyrm daha net olur
Eşim evde haftasonu varsa süpriz olsun dye o yokken gtmeyi dsünüyrum yoksada üzülür o yuzden bnde korkuyrm ya negatf cıkarsa dyeBence varsa zaten şimdi de çıkar neden Pazartesi’ye kadar bekleyip eziyet edeceksin ki kendine ben meraktan çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?