- Konu Sahibi kerem34gul
-
Allah razı olsun iyiki tanıdımÖnemli olan dua etmek ve umudu kaybetmemek zaten insallah güzel haberler vermek nasip olur burada) senin için de kendime ettiğim gibi dua ediyorum buradaki herkes için dua ediyorum :)
Allah razı olsun iyiki tanıdım
Seni .
Benim az önce leke leke bişeyler geldi sanırım adet oluyorum bi dahaki aya kaldı umutlarKızlar n’aptınız yokmu yeni Hamile haberi :)
Bende kasım 21de kürtaj oldum kasımda kürtaj olup hamile kalan oldumu
İnşallah rabbim hepimize verir inşGeçmiş olsun ben de kasımın 30unda kürtaj oldum beklemedeyim hic hamile haberi almadık daha malesef
Kacgünde bir adet grüyrsunki ikinci adetmi kürtjdan sonraBenim az önce leke leke bişeyler geldi sanırım adet oluyorum bi dahaki aya kaldı umutlar
Kacgünde bir adet grüyrsunki ikinci adetmi kürtjdan sonra
Anladim benimde 39.gün gldi kürtjdn aonra ikinci için gün aayıyrum 3gün kaldı eski düzende olursamEvet ikinci bu kürtjadan önce 28 günde bir adet görüyodum hiç şaşmazdı kurulu saat gibiydi ama kürtajdan sonra ilk adetimi 32. günde oldum bu da ikinci işte 28inde olmam gerekiyodu erken geldi düzenim bozuldu
İnşallah bozulmaz düzenin ben bi umut 28ini bekliyodum insallah adet olmam diyerek ama erkenden çıktı geldi inşallah bi dahaki aylarda eski düzenime dönerim düzensizlik de çok kötüAnladim benimde 39.gün gldi kürtjdn aonra ikinci için gün aayıyrum 3gün kaldı eski düzende olursam
Ben ondan gectim inşallah yeni mucizem beni bulmustur dye bekliyrm ni umut vardir dye Allahım kimseyi evlatla sınamasın ...İnşallah bozulmaz düzenin ben bi umut 28ini bekliyodum insallah adet olmam diyerek ama erkenden çıktı geldi inşallah bi dahaki aylarda eski düzenime dönerim düzensizlik de çok kötü
Ben ondan gectim inşallah yeni mucizem beni bulmustur dye bekliyrm ni umut vardir dye Allahım kimseyi evlatla sınamasın ...
Bende 28 kasım da kürtaj oldum ama daha hamilemiz yok inss en kısa zamanda hayırlı haberleri alırızBende kasım 21de kürtaj oldum kasımda kürtaj olup hamile kalan oldumu
Cnm belki yerleşme falandır test silik çıkıyordu degilmi tamamen adet olmadan ümitsizliğe kapılmaAmin amin inşallah vardır
Amim inşllhBende 28 kasım da kürtaj oldum ama daha hamilemiz yok inss en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız
Cnm belki yerleşme falandır test silik çıkıyordu degilmi tamamen adet olmadan ümitsizliğe kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?