Selammm benim sat 16 Ekim ovülasyon bilemiyorum 4 Kasım olabilirKızlar selam,
Bu ay yumurtlama görenler, denemekten vazgeçmeyenler :)) her yola başvurmuş olanlar toplanalım istedim.
3 yıllık evliyim 1 gebelik kaybım var.
Bu süre zarfında nerdeyse her yolu denedim denemeye devam eiyorum.
Bu ay ovulasyon tarihleriniz ve batlarınız nedir ? Neler yaptınız ?
Beslenme şekli nasıldı ? Gynoseed kullanımı oldu mu ? Takviye neler kullanıyorsunuz ?
Benim Ovu Tarihi 9 Kasım Bat: 23 Kasım.
İnşallah burada birbirimize destek ve umut oluruz
Evet canım pazartesi pik görünüyor, ayy inşallah tutar cumartesi değilde pazar olsaydı tam 12 olmuş derdim valla :)) ama olsun spermler 72 saate kadar canlı kaldığı söylenir bu yüzden umudumuz varSelammm benim sat 16 Ekim ovülasyon bilemiyorum 4 Kasım olabilirsizce pik mi pazartesi günü ?
Ve cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki oldu sizce tutar mııııı
Salı günündi tutar mı acaba ya ben pazartesi gördüm aslında ama dedim biraz daha koyulaşacak heralde ne bileyim silikleşecekEvet canım pazartesi pik görünüyor, ayy inşallah tutar cumartesi değilde pazar olsaydı tam 12 olmuş derdim valla :)) ama olsun spermler 72 saate kadar canlı kaldığı söylenir bu yüzden umudumuz var
Rabbim hayırla kolaylıkla nasip etsin inşallahMerhabalar bugün ovalüsyonun 12.günü ve gebelik testleri negatif artık umudum yok olsa çıkardı heralde Salı yada çarşamba günü regl günü eğer olursam doktora gidip ilk kez ilaç tedavisine başlayacağım bende 5 senelik evliyim ve 5 düşük yaşadım kendiliğinden olsun diye bekledim bayadır ama yok demekki doktor zamanı geldi geçiyor artık değerlerim herşeyimiz normal
Amin inşallah canımRabbim hayırla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Seni çok iyi anlıyorum her ay adet bitimi başlayan ovulasyon testleri, ovulasyon sonrası başlayan gebelik testleri...Tuhaf bir döngü içinde çabalıyoruz. Ama Rabbim büyük bir mucize olacak ben inanıyorum, çünkü bu kadar çabanın mükafatı mutlaka vardırMerhabalar bugün ovalüsyonun 12.günü ve gebelik testleri negatif artık umudum yok olsa çıkardı heralde Salı yada çarşamba günü regl günü eğer olursam doktora gidip ilk kez ilaç tedavisine başlayacağım bende 5 senelik evliyim ve 5 düşük yaşadım kendiliğinden olsun diye bekledim bayadır ama yok demekki doktor zamanı geldi geçiyor artık değerlerim herşeyimiz normal
Tutar tutar kalbini ferah tut, o gelecek oldumu sana her yolu bulur merak etme :)Salı günündi tutar mı acaba ya ben pazartesi gördüm aslında ama dedim biraz daha koyulaşacak heralde ne bileyim silikleşecek
İnşallah canım işte hep kendiliğinden olsun istedim ama olmuyor bu ay ilaç tedavisi o da olmazsa aralıkta artık tüp bebek düşünüyoruzSeni çok iyi anlıyorum her ay adet bitimi başlayan ovulasyon testleri, ovulasyon sonrası başlayan gebelik testleri...Tuhaf bir döngü içinde çabalıyoruz. Ama Rabbim büyük bir mucize olacak ben inanıyorum, çünkü bu kadar çabanın mükafatı mutlaka vardır
Hadi inşallah dua edin banaTutar tutar kalbini ferah tut, o gelecek oldumu sana her yolu bulur merak etme :)
Sizce pazartesi akşam yaptığım testte çatlama olmuş olabilir mi cumartesi akşam belki pazartesiye kalmıştır spermlerEvet canım pazartesi pik görünüyor, ayy inşallah tutar cumartesi değilde pazar olsaydı tam 12 olmuş derdim valla :)) ama olsun spermler 72 saate kadar canlı kaldığı söylenir bu yüzden umudumuz var
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenim sat 28 Ekim ama bittiğinden beri göğüs ağrım devam ediyor herhangi bir hastalığım da yok halbuki. Bazen ağrı kesiliyor sonra yine başlıyor regl olacakmışım gibi.Ayın 11i pik gün sanırım dün değerlendirdik bugün de değerlendircez İnşaAllah
Ya inanır mısın o bende de var 3 gündür ama göğüs ucu değil sanki sıkı iç çamaşırı ile uyumuş sıkmış gibi dipleri ağrıyor resmen bu ağrı genelde adete yakın olurdu bu defa erkenden böyle oldu neden acabaBenim sat 28 Ekim ama bittiğinden beri göğüs ağrım devam ediyor herhangi bir hastalığım da yok halbuki. Bazen ağrı kesiliyor sonra yine başlıyor regl olacakmışım gibi.Ayın 11i pik gün sanırım dün değerlendirdik bugün de değerlendircez İnşaAllah
İnşallah gerek kalmaz, ama tedavi ile olacaksa da elimizden geleni yapacağız, Allah rast getirsin inşallahİnşallah canım işte hep kendiliğinden olsun istedim ama olmuyor bu ay ilaç tedavisi o da olmazsa aralıkta artık tüp bebek düşünüyoruz
Canım çok fazla detay düşünme stres yaparsın bu şekilde, pazartesi akşamı yada salı sabah çatlamış olabilr. Ona tam emin olamayızSizce pazartesi akşam yaptığım testte çatlama olmuş olabilir mi cumartesi akşam belki pazartesiye kalmıştır spermler
Ayy haklısınız ne bileyim yumurtlama günü ilişki olmayınca tutar mı tutmaz mu arada kaldımCanım çok fazla detay düşünme stres yaparsın bu şekilde, pazartesi akşamı yada salı sabah çatlamış olabilr. Ona tam emin olamayız