Kasım Ayı Ovulasyon Değerlendirme,Gynoseed Kullanımı ve Aralık Anneleri(TotemYapıyoruz :) ) Toplanalım

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
173
51
33
Kızlar selam,

Bu ay yumurtlama görenler, denemekten vazgeçmeyenler :)) her yola başvurmuş olanlar toplanalım istedim.

3 yıllık evliyim 1 gebelik kaybım var.

Bu süre zarfında nerdeyse her yolu denedim denemeye devam eiyorum.

Bu ay ovulasyon tarihleriniz ve batlarınız nedir ? Neler yaptınız ?

Beslenme şekli nasıldı ? Gynoseed kullanımı oldu mu ? Takviye neler kullanıyorsunuz ?

Benim Ovu Tarihi 9 Kasım Bat: 23 Kasım.

İnşallah burada birbirimize destek ve umut oluruz

Selammm benim sat 16 Ekim ovülasyon bilemiyorum 4 Kasım olabilir sizce pik mi pazartesi günü ?
Ve cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki oldu sizce tutar mııııı

Eklentiler

• 2F8CAC2B-207F-4424-8EB1-051ACA11F07D.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 26
Selammm benim sat 16 Ekim ovülasyon bilemiyorum 4 Kasım olabilir sizce pik mi pazartesi günü ?
Ve cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki oldu sizce tutar mııııı
Evet canım pazartesi pik görünüyor, ayy inşallah tutar cumartesi değilde pazar olsaydı tam 12 olmuş derdim valla :)) ama olsun spermler 72 saate kadar canlı kaldığı söylenir bu yüzden umudumuz var

Merhabalar bugün ovalüsyonun 12.günü ve gebelik testleri negatif artık umudum yok olsa çıkardı heralde Salı yada çarşamba günü regl günü eğer olursam doktora gidip ilk kez ilaç tedavisine başlayacağım bende 5 senelik evliyim ve 5 düşük yaşadım kendiliğinden olsun diye bekledim bayadır ama yok demekki doktor zamanı geldi geçiyor artık değerlerim herşeyimiz normal

Evet canım pazartesi pik görünüyor, ayy inşallah tutar cumartesi değilde pazar olsaydı tam 12 olmuş derdim valla :)) ama olsun spermler 72 saate kadar canlı kaldığı söylenir bu yüzden umudumuz var
Salı günündi tutar mı acaba ya ben pazartesi gördüm aslında ama dedim biraz daha koyulaşacak heralde ne bileyim silikleşecek

Rabbim hayırla kolaylıkla nasip etsin inşallah

Seni çok iyi anlıyorum her ay adet bitimi başlayan ovulasyon testleri, ovulasyon sonrası başlayan gebelik testleri...Tuhaf bir döngü içinde çabalıyoruz. Ama Rabbim büyük bir mucize olacak ben inanıyorum, çünkü bu kadar çabanın mükafatı mutlaka vardır

İnşallah canım işte hep kendiliğinden olsun istedim ama olmuyor bu ay ilaç tedavisi o da olmazsa aralıkta artık tüp bebek düşünüyoruz

Benim sat 28 Ekim ama bittiğinden beri göğüs ağrım devam ediyor herhangi bir hastalığım da yok halbuki. Bazen ağrı kesiliyor sonra yine başlıyor regl olacakmışım gibi. Ayın 11i pik gün sanırım dün değerlendirdik bugün de değerlendircez İnşaAllah

Sizce pazartesi akşam yaptığım testte çatlama olmuş olabilir mi cumartesi akşam belki pazartesiye kalmıştır spermler

Hadi hayırlısı olsun inşallah benimkini de yorumlar mısınızzz

Ya inanır mısın o bende de var 3 gündür ama göğüs ucu değil sanki sıkı iç çamaşırı ile uyumuş sıkmış gibi dipleri ağrıyor resmen bu ağrı genelde adete yakın olurdu bu defa erkenden böyle oldu neden acaba

Kızlar ovulasyon testim böyle bugünün testi aşırı silik yok gibi çıktı koyulasmasi gerekirken cuma günü 18mm yumurtam vardı büyümeden mi çatladı acaba yada catlamayacak mi başına gelen var mı yada elimde 14 gün en koyu test kopkoyu olmadan pik olabilir mi yardım

Eklentiler

• IMG_20241110_155035_545.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 24
Sizce pazartesi akşam yaptığım testte çatlama olmuş olabilir mi cumartesi akşam belki pazartesiye kalmıştır spermler
Canım çok fazla detay düşünme stres yaparsın bu şekilde, pazartesi akşamı yada salı sabah çatlamış olabilr. Ona tam emin olamayız

Canım çok fazla detay düşünme stres yaparsın bu şekilde, pazartesi akşamı yada salı sabah çatlamış olabilr. Ona tam emin olamayız
Ayy haklısınız ne bileyim yumurtlama günü ilişki olmayınca tutar mı tutmaz mu arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…